Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δημοσκόπηση: Στις 7,3 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Offsite Team -
21.11.2022 - 22:15

Δημοσκόπηση: Στις 7,3 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβάρισμα 7,3 ποσοστιαίων μονάδων επί του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί η ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, για λογαριασμό του Alpha.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής: ΝΔ 30,3%, ΣΥΡΙΖΑ 23% ΠΑΣΟΚ 11,4%, ΚΚΕ 5,2%, Ελληνική Λύση 4,9%, ΜέΡΑ 25 2,7%, Έλληνες για την Πατρίδα 2,1%, άλλο κόμμα 6,2%, αναποφάσιστοι 14,2%.

Δηοσκόπηση

Σχετικά με το καλάθι του νοικοκυριού το 44% των ερωτηθέντων δεν το χρησιμοποιεί, ενώ το 39% δυσκολεύεται να βρει πληροφορίες για τα προϊόντα που περιλαμβάνει. Επίσης, το 49% θεωρούν ότι πρέπει να διευρυνθεί το καλάθι του νοικοκυριού, ώστε να περιλαμβάνει προϊόντα που καλύπτουν ευρύτερες ανάγκες των νοικοκυριών.

Δημοσκόπηση

Όσον αφορά τις υποκλοπές, το 64% των ερωτηθέντων δεν πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τις παρακολουθήσεις μέσω κινητών τηλεφώνων. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου, δεν ωφελούνται ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ από τις υποκλοπές, ενώ σημειώνεται αύξηση των αναποφάσιστων και κινητικότητα προς την ακροδεξιά.

Δημοσκόπηση

Επίσης, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί ποσοστό συσπείρωσης στο 74%. Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 69%. 

Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ψηφοφόρων από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου.

SKAI

Home