Δίνει μάχη για τη ζωή η 8χρονη -Συγγνώμη για σφαίρα από 54χρονο

Δίνει μάχη για τη ζωή η 8χρονη -Συγγνώμη για σφαίρα από 54χρονο

Δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στον 54χρονο που έριξε την αδέσποτη σφαίρα

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 8χρονη Αλεξία, η οποία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα.

Η υγεία της μικρής επιδεινώθηκε, εχθές, με αποτέλεσμα να ξαναμπεί στο χειρουργείο. Η οικογένειά της ζει στιγμές αγωνίας, ωστόσο, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς οι ώρες περνούν και η μικρή δείχνει να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στον 54χρονο που έριξε την αδέσποτη σφαίρα

Οι αρχές, μετά από έρευνες, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 54χρονου, ο οποίος την ημέρα του Πάσχα έριχνε «μπαλωθιές» με την παρέα του στο Λεοντάρι Βοιωτίας.

Εις βάρος του 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο άντρας έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της 8χρονης από την αδέσποτη σφαίρα και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά η 8χρονη.

Ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων που είχε μεταβεί από την Αθήνα στο χωριό Λεοντάρι σε σπίτι φίλων του για να γιορτάσουν το Πάσχα, παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε με το όπλο που κατείχε παράνομα, ωστόσο, μετά το συμβάν φοβήθηκε και γι’ αυτό δεν πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Μάλιστα, έστειλε με συγγενείς του το όπλο στην Αθήνα για να μην βρεθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και αποκαλυφθεί πως από εκεί έφυγε η αδέσποτη σφαίρα.

Η βαλλιστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι από το όπλο του 54χρονου τραυματίστηκε η 8χρονη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του όπλου.

Home