Ελλάδα: Ίσως η επίθεση με οξύ να ήταν συμβόλαιο θανάτου

Ελλάδα: Ίσως η επίθεση με οξύ να ήταν συμβόλαιο θανάτου

Aποκαλυπτικός ο δικηγόρος της 34χρονης

Για το στάδιο που βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η 34χρονη στην Καλλιθέα προ λίγων ημερών μίλησε στο CNN Greece o δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναφέρθηκε, ακόμη, στην κατάσταση υγείας της γυναίκας.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Ο κ. Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η εντολέας του να έπεσε θύμα κάποιου συμβολαίου θανάτου, ότι η δράστιδα μπορεί να είχε συνεργούς, αλλά ίσως και να μην γνώριζε την 34χρονη.  

«Είναι και αυτή μία από τις εκδοχές που υπάρχουν. Οι αστυνομικοί ερευνούν όλες τις περιπτώσεις, ωστόσο είναι αξιοσημείωτο πως η δράστιδα της επίθεσης γνώριζε τον χώρο. Σίγουρα ήταν μία πολύ καλά σχεδιασμένη ενέργεια».

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο κατά πόσο υπάρχουν υποψίες από το συγγενικό/φιλικό της περιβάλλον, τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. «Δεν υπάρχει κάτι που να ξέρει κάποιος από το στενό της περιβάλλον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον εργασιακό της χώρο, υπογράμμισε ότι η ίδια δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον από τον χώρο της δουλειάς της, σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Η 34χρονη δεν αποκλείει τίποτα, ωστόσο αυτό που υποστηρίζει με βεβαιότητα είναι ότι δεν είχε κάποια κόντρα. Ποτέ δεν ανέφερε ότι η επίθεση που δέχθηκε σχετίζεται με τον χώρο εργασίας».

Ο κ. Λύτρας, υπογράμμισε πως πρόκειται για μία προσχεδιασμένη κίνηση, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα και αν η επίθεση δεν σχετίζεται με τον χώρο εργασίας της 34χρονης, η δράστις, φαίνεται πως «είχε εποπτεύσει το χώρο, το είχε προσχεδιάσει πολύ καλά, γνώριζε καταστάσεις αλλά και πώς πρέπει να διαφύγει».

Ο δικηγόρος της 34χρονης, επιβεβαίωσε πως σύμφωνα τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων το καυστικό οξύ είναι βιτριόλι (θειικό οξύ).

Πηγή: cnn.gr

Home