Ελλάδα: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της βιολόγου

Ελλάδα: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της βιολόγου

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Χανίων για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στα Χανιά το καλοκαίρι του 2019.

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Σούζαν Ίτον στα Χανιά το καλοκαίρι του 2019.

Στο βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Χανίων περιγράφονται λεπτό προς λεπτό οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η Αμερικανίδα βιολόγος στα χέρια του κατηγορούμενου για τον βιασμό και τη δολοφονία της.

 

Όπως αναφέρει το βούλευμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο κατηγορούμενος, εντόπισε τη Σ. Ίτον να κάνει τζόκινγκ στο Κολυμπάρι Χανίων και την ακολούθησε. Η έντονη επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ήταν η αρχή του τέλους για την Αμερικανίδα βιολόγο.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να την εμβολίσει με το αυτοκίνητό του.

«Την εμβόλισε με την αριστερή πλευρά του οχήματός του. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα και στη συνέχεια την εμβόλισε ξανά και τη χτύπησε στο κεφάλι. Έπεσε στο έδαφος και το σώμα της μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο. Πέρασε από πάνω της με το όχημα και την εγκλώβισε στους μπροστινούς τροχούς. Την είδε βαριά τραυματισμένη. Της είχε ακρωτηριάσει το αυτί. Βογκούσε και είχε τα μάτια της ανοιχτά» περιγράφεται στο βούλευμα.

Ήταν αποφασισμένος να την εξαφανίσει. Την έβαλε στο πορτμπαγκάζ ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Τη μετέφερε σε άλλη περιοχή, σε σπήλαιο, όπου τη βίασε.

Ο κατηγορούμενος πέταξε τη Σ. Ίτον, που ήταν ακόμα αναίσθητη, από ύψος επτά μέτρων στο πολεμικό καταφύγιο.

Ο κατηγορούμενος πιθανολογείται ότι τη στραγγάλισε και εκείνη πέθανε από ασφυξία.

«Ο κατηγορούμενος είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του. Ο ισχυρισμός του ότι ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία και τη Σολομωνική και ότι η τελευταία τον ώθησε στις πράξεις, δημιουργεί μια εντύπωση περί της ύπαρξης κάποιας ψυχικής διαταραχής, αλλά δεν είναι δυνατή στο να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες. Μεθοδικές» επισημαίνεται στο βούλευμα.

sputniknews.gr

Home