Ελλάδα: Ο παιδοκτόνος την κτυπούσε με λοστό

Ελλάδα: Ο παιδοκτόνος την κτυπούσε με λοστό

Βγήκε το βούλευμα

Σοκαριστικό είναι το βούλευμα για τον παιδοκτόνο στην Κέρκυρα, ο οποίος δεν δίστασε να σκοτώσει την 29χρονη κόρη του, Αγγελική, την οποία έθαψε στην αυλή, επειδή δεν ενέκρινε την σχέση της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Το βούλευμα αναφέρει πως εκείνη την ημέρα η Αντζελίνα επισκέφθηκε τον πατέρα της για να του ευχηθεί καλή χρονιά, ωστόσο προτού προλάβει να πει οτιδήποτε ο 53χρονος άρχισε με έναν λοστό να την χτυπά απανωτά, ώσπου η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Το κορίτσι μάταια προσπάθησε να βγει έξω και να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο ο πατέρας την πρόλαβε, την ακινητοποίησε και την αποτελείωσε με έναν λοστό συνθλίβοντάς την.

Το βούλευμα αναφέρει πως ο φονιάς ήταν σε ψυχολογική και διανοητική κατάσταση που του επέτρεπε να ξέρει ακριβώς τι κάνει.

Στην συνέχεια την έθαψε στην αυλή του σπιτιού και έκαψε τα ρούχα της, προσπαθώντας παράλληλα να εξαφανίσει τα όποια ίχνη.

«Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, έπρεπε κάποιος να με σταματήσει. Ήμουν σε άλλο κόσμο, δεν ήμουν εγώ», ήταν τα λόγια του παιδοκτόνου στο Star.

Πηγή: cnn.gr

Home