Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ηλεία: Μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς - Καίγονται σπίτια

Offsite Team -
07.08.2021 - 17:46

Ηλεία: Μεγάλο το μέτωπο της φωτιάς - Καίγονται σπίτια

Συνολικά στην περιοχή επιχειρούν 31- πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρο, 150 οχήματα 1 αεροσκάφος και 3 ελικόπτερα

Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στην Ηλεία. Το μέτωπο είναι μεγάλο, κάποιες εστίες παραμένουν ενέργες και άλλες οριοθετούνται σταδιακά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κατάσταση παραμένει δύσκολη και το θερμικό φορτίο είναι έντονο. Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στις περιοχές Νεμούτα και Βασιλάκι Ηλείας.

Στις επιχειρήσεις κατάσβεσης, που συντονίζεται από το κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας, μετέχουν συνολικά 310 πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρο, 150 οχήματα 3 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος.

 

protothema.gr

«Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά»

Offsite Team -
27.06.2022 - 09:46

«Θα δείξουμε στους Έλληνες τι θα γίνουν τα όπλα στα νησιά»

Δηλώσεις Κιλιτσντάρογλου για το τι θα πράξει σε περίπτωση που έρθει στην εξουσία σε σχέση με την Ελλάδα

Σε δηλώσεις σε σχέση με το τι θα πράξει σε σχέση με την Ελλάδα αν ο ίδιος εκλεγεί προέβηκε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Διαβάστε επίσης: Επικίνδυνα τουρκικά «παιχνίδια» στο παρά πέντε της Συνόδου NATO

Απαντώντας σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων, ο κ. Κιλιτσντάρογλου είπε «η εξουσία θα αλλάξει, θα έρθουμε στην εξουσία. Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι εμείς είμαστε εθνικιστικές δυνάμεις». Γνωρίζουν, ανέφερε, «πολύ καλά από ποια παράδοση ερχόμαστε και ότι προστατεύουμε τα συμφέροντα της χώρας μας. Με τον ίδιο τρόπο γνωρίζουν καλά τον αείμνηστο Ετζεβίτ και τον αείμνηστο Ερμπακάν».

Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «όταν έρθουμε στην εξουσία εμείς θα τους δείξουμε τι θα γίνουν τα όπλα σε αυτά τα νησιά».

ΚΥΠΕ

Home