Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ηράκλειο: 11χρονος έκανε σούζες με κλεμμένο μηχανάκι στο Ηράκλειο

Offsite Team -
16.02.2022 - 10:07

Ηράκλειο: 11χρονος έκανε σούζες με κλεμμένο μηχανάκι στο Ηράκλειο

Ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού ξέσπασε σε κλάματα και ισχυρίστηκε ότι δεν έκλεψε ο ίδιος το μηχανάκι, αλλά του έδωσαν άλλοι

Το θέαμα ενός αγοριού μόλις 11 χρόνων που έκανε επικίνδυνες σούζες με ένα μηχανάκι, προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής του Μασταμπά στο Ηράκλειο, που ενημέρωσαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης οι οποίοι έτρεξαν αμέσως στο σημείο. Με έκπληξη διαπίστωσαν, μάλιστα, ότι το δίκυκλο ήταν... κλεμμένο!

Ο λιλιπούτειος μαθητής της Ε’ Δημοτικού ξέσπασε σε κλάματα και ισχυρίστηκε ότι δεν έκλεψε ο ίδιος το μηχανάκι, αλλά του το έδωσαν κάποιοι Αλβανοί για να κάνει μια βόλτα! Πράγματι, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί πριν από τέσσερις ημέρες, ωστόσο σε βάρος του μικρού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ανηλίκων, ενώ σε βάρος της μητέρας του που κλήθηκε να τον παραλάβει σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Αυτό που εξετάζεται πλέον, είναι αν το μηχανάκι είχε κλαπεί από μια ομάδα έξι ανήλικων Ελλήνων και Αλβανών, οι οποίοι εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες από άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου για πλήθος κλοπές μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι δράστες ηλικίας 15 ως 17 χρόνων δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά κατηγορούνται για κλοπές από κοινού και οι γονείς τους για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

protothema.gr

Home