Κομισιόν: Συζητήσεις για προστασία 1ης κατοικία στην Ελλάδα

Κομισιόν: Συζητήσεις για προστασία 1ης κατοικία στην Ελλάδα

Οι συζητήσεις για την προστασία  της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς συνεχίζονται στο πλαίσιο της 6ης αξιολόγησης, αλλά θα λάβουν υπόψιν και τον αντίκτυπο της κρίσης του κορωνοϊού, απάντησε σήμερα η αρμόδια εκπρόσωπος της Κομισιόν για το θέμα Μάρτα Βιερτσορέκ.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

"Οι συζητήσεις με την Αθήνα για την προετοιμασία της 6ης ενισχυμένης έκθεσης παρακολούθησης συνεχίζονται, πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης υπό τις τρέχουσες συνθήκες και θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, σχετικά με το συγκεκριμένο ερώτημα αναφορικά με την επέκταση της προστασίας του πρωτογενούς συστήματος διαμονής, συνεχίζονται πράγματι οι συζητήσεις, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω επί του παρόντος τα αποτελέσματα ή τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις", απάντησε συγκεκριμένα η Μάρτα Βιερτσορέκ.

Κληθείσα να εξηγήσει αν η θέση της Κομισιόν έχει αλλάξει σημείωσε ότι "το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις που θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα και θα λάβουν υπόψη τον αντίκτυπο της κρίσης του κορωνοϊού".

ΚΥΠΕ

Home