Κώστας Βουτσάς: Οι νεότερες εξελίξεις με την υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Οι νεότερες εξελίξεις με την υγεία του

Ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» από τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού.

«Ο Κώστας, όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της εντατικής, είχε ένα ήσυχο βράδυ και η κατάστασή του κρίθηκε ικανοποιητική, ώστε να αρχίσουν σταδιακά τις προσπάθειες για την αποσωλήνωση. Αυτό γίνεται σε όλους τους ασθενείς, δεν είναι μόνο για τον Κώστα. Είμαι συγκρατημένη, αλλά αισιόδοξη και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά» δήλωσε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου της Αθήνας, εξαιτίας μίας λοίμωξης, η οποία τον ταλαιπωρεί από τον Οκτώβριο του 2019.

«Τον ταλαιπωρεί μία λοίμωξη από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός προσπαθούσε να καταπολεμήσει ένα μικρόβιο. Δεν υπέφερε, είχαμε μία δύσπνοια την Παρασκευή, περιμέναμε μήπως περάσει, είδαμε ότι δεν περνάει και έτσι κάλεσα το ΕΚΑΒ».

Εκτίμησε δε, ότι «θα κρατήσει αρκετές μέρες» και ότι «πρέπει να είμαστε υπομονετικοί». «Πιστεύω στον Κώστα, πιστεύω πολύ στην αγάπη του κόσμου».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βουτσάς διακομίστηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων και μετέπειτα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος έως σήμερα. 

Home