Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μητσοτάκης: Αναβαθμισμένη όσο ποτέ η αμυντική ασπίδα της χώρας

Offsite Team -
21.11.2022 - 19:00

Μητσοτάκης: Αναβαθμισμένη όσο ποτέ η αμυντική ασπίδα της χώρας

Μητσοτάκης: Πολύ σημαντική η πρόταση Κομισιόν για πλαφόν στο ΦΑ

Τη θέση ότι η Ελλάδα διαθέτει σήμερα ισχυρότερη και πιο αναβαθμισμένη αμυντική θωράκιση από ποτέ, εξέφρασε ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμά του για τη σημερινή Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως υποστήριξε στο μήνυμά του, σε μια εποχή διεθνούς αστάθειας και πολέμου στην καρδιά της Ευρώπης, η Ελλάδα υποδέχεται φέτος τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων πιο ισχυρή από ποτέ.

Κάνοντας λόγο για μια γιορτή που είναι «ευκαιρία εθνικής συσπείρωσης και αυτοπεποίθησης», σημείωσε ότι η Ελλάδα έχει «αναβαθμισμένη την αμυντική της ασπίδα» και «απλωμένο παντού το διπλωματικό δίκτυο των συμμαχιών της».

«Τιμούμε, σήμερα, εκείνες και εκείνους που τιμούν το εθνόσημο σε στεριά, θάλασσα και αέρα, μέρα και νύχτα, απαντώντας με ετοιμότητα στην προκλητικότητα και με επιφυλακή σε κάθε επιβουλή», ανάφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

«Γυρίζουμε την πλάτη στους λίγους που αμφισβητούν την αμυντική θωράκιση της πατρίδας. Και βαδίζουμε σταθερά στον δρόμο που δείχνει η Υπέρμαχος Στρατηγός αλλά και η παράδοσή μας», πρόσθεσε.

«Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα δημόσιας ευγνωμοσύνης στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία του τόπου μας. Και ταυτόχρονα, σημείο συνάντησης της εθνικής ενότητας και της εθνικής αποφασιστικότητας. Εύχομαι υγεία και δύναμη στις γυναίκες και στους άνδρες που υπηρετούν την Ελλάδα σε όλα τα μέτωπα, με αφοσίωση, θάρρος και αυταπάρνηση. Ο λαός μας είναι υπερήφανος γι’ αυτούς», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Home