Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μητσοτάκης/ Έχουμε γείτονα που όσο απομονώνεται τόσο εξαγριώνεται

Offsite Team -
09.06.2022 - 23:11

Μητσοτάκης/ Έχουμε γείτονα που όσο απομονώνεται τόσο εξαγριώνεται

Απαντά στην Τουρκία ο Μητσοτάκης

Απάντηση στις συνεχείς εμπρηστικές δηλώσεις από πλευράς Τούρκων αξιωματούχων έδωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του Συνεδρίου του ΕΒΕΑ, το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης: Ο Ταγίπ με tweet στα ελληνικά προειδοποιεί την Ελλάδα

«Έχουμε έναν γείτονα που όσο απομονώνεται τόσο εξαγριώνεται. Υπό αυτούς τους όρους, ισχυρό κράτος είναι το σταθερό κράτος. Και αυτή την σταθερότητα που συμβαδίζει με τη συνέχεια και τη συνέπεια είμαι αποφασισμένος να την εξασφαλίσω», σημείωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός τονίζοντας, παράλληλα ότι η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να παρασυρθεί από την τοξική κομματική αντιπαράθεση, επαναλαμβάνοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας, ενώ τόνισε την ανάγκη για εθνική συσπείρωση.

Παράλληλα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, η ελληνική κυβέρνηση διά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου απάντησε στις αναρτήσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που έγιναν στην ελληνική γλώσσα.

Τι έγραψε ο Ερντογάν: 

tweet-erdogan

«Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν επέλεξε να εκφραστεί στα ελληνικά. Είναι γνωστό ότι η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου. Οι μητρικοί της χρήστες και ο δυτικός κόσμος το γνωρίζουν άριστα. Η τακτική που έχει επιλέξει η Τουρκία δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις εκδοχές», σημειώνει ο κ. Οικονόμου σε δήλωση του.

ΚΥΠΕ

Home