Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μητσοτάκης: «Όχι, κύριε Ερντογάν, νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα»

Offsite Team -
10.09.2022

Μητσοτάκης: «Όχι, κύριε Ερντογάν, νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα»

Δείτε live -Μητσοτάκης στη ΔΕΘ / Ενίσχυση 250 ευρώ σε 2.300.000 ευάλωτους τον Δεκέμβριο

«Ή δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στην πρόοδο ή ρισκάρουμε δεύτερη φορά στη συμφορά» διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την καθιερωμένη ομιλία του πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα της ΔΕΘ λίγα λεπτά μετά τις 20:30, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που γέμισε το συνεδριακό κέντρο, για να παρακολουθήσει την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς.

Λίγο μετά, εν μέσω σφυριγμάτων και επιδοκιμασιών από το πλήθος που τον χειροκροτούσε όρθιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα της χώρας, στέλνοντας σαφές μήνυμα: «Στις απειλές της Τουρκίας, απαντάμε "όχι", κύριε Ερντογάν. Τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα».

 

«Το εθνικό στοίχημα παραμένει ένα: μέσα από τις μεταβαλλόμενες συνθήκες ο τόπος μας να είναι ελεύθερος» είπε, αρχίζοντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Οι γονείς της ήττας είναι πάντα ο διχασμός και η δημαγωγία».

«Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη και στις εξαγωγές. Μέσα σε τρία χρόνια ο λαός μας ξεπέρασε με ωριμότητα μία πανδημία, απέκρουσε τις προκλήσεις των γειτόνων στα νερά μας. Η πατρίδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από τότε που ο λαός εμπιστεύθηκε την κυβέρνηση του τόπου. Με έργα και αποτέλεσμα υποδεχόμαστε την επέτειο 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής, συνέχισε.

protothema.gr

Home