Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μητσοτάκης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση Ηνωμένων Εθνών

Offsite Team -
20.09.2022

Μητσοτάκης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση Ηνωμένων Εθνών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όπου και θα έχει σειρά επαφών μέχρι την Παρασκευή.

Σήμερα το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Γιαΐρ Λαπίντ. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχει επαφές με αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις (AIPAC, AJC).

Την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ και θα παρακαθήσει σε γεύμα που οργανώνουν προς τιμήν του ομογενειακές οργανώσεις.

Το βράδυ της Τετάρτης θα παρευρεθεί στη δεξίωση που παραθέτει ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στην εβδομάδα υψηλού επιπέδου της 77ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Το πρωί της Πέμπτης θα μεταβεί στο «Σημείο Μηδέν» και στο Μουσείο στη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου, για να αποτίσει φόρο τιμής.

Στη συνέχεια θα τον υποδεχθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος, στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου. To απόγευμα της Πέμπτης θα συναντηθεί με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο του Προεδρικού Συμβουλίου Λιβύης Μοχάμεντ αλ Μένφι. Την Παρασκευή θα συμμετάσχει σε κλειστό πρωινό με μέλη του Council on Foreign Relations. Το μεσημέρι της Παρασκευής θα απευθύνει ομιλία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

ΚΥΠΕ

Home