Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Να επιστρέψει στην Ελλάδα  αποφάσισε ο Τζιτζικώστας

Offsite Team -
05.11.2022

Να επιστρέψει στην Ελλάδα  αποφάσισε ο Τζιτζικώστας

Αποφάσισε να μην εισέλθει στην Τουρκία

Να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μην εισέλθει στην Τουρκία αποφάσισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

«Σας ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας. Μετά από ενέργειες της ΕΕ και της ελληνικής πλευράς, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να άρει την απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου μου στην Τουρκία. Παρόλα αυτά εμμένω στην απόφασή μου να αναχωρήσω αμέσως από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα», αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Τζιτζικώστας 

>>> Διαβάστε επίσης: Βίντεο: Τούρκοι παρενόχλησαν Παραολυμπιονίκη κολυμβητή <<<

Όπως εξηγούσαν νωρίτερα  κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τζιτζικώστας, πήγε το πρωί στη Σμύρνη με το πλοίο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη προκειμένου να προεδρεύσει στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ. Όχι δηλαδή μόνο ως Έλληνας αλλά και ως Ευρωπαίος αξιωματούχος. 

Όταν έφθασε του είπαν ότι υπάρχει απαγόρευση εισόδου του στη χώρα. Όταν ζήτησε να του εξηγήσουν τους λόγους δεν δόθηκε απάντηση. Το ίδιο και στις ερωτήσεις που ακολούθησαν. Υπήρξε επικοινωνία του Περιφερειάρχη με το ΥΠΕΞ και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΕ. Ούτε σε αυτούς δόθηκε ο λόγος για την απαγόρευση εισόδου. 

(ΚΥΠΕ)

Home