Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα τραγωδία στην Ελλάδα: Πυροβόλησε την σύντοφό του (Pics & Vid)

Offsite Team -
21.03.2019

Νέα τραγωδία στην Ελλάδα: Πυροβόλησε την σύντοφό του (Pics & Vid)

Thumbnail
Τραγικό τέλος για το ζευγάρι

Τη σύντροφό του πυροβόλησε ένας 70χρονος Έλληνας στην περιοχή του Ελληνικού ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο και τη Βουλγάρα σύζυγό του. 

Τόσο η τραυματισμένη γυναίκα όσο και ο 70χρονος έχουν μεταφερθεί στο Ασκληπιείο, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστή η κατάσταση της υγείας τους. 

Οι πληροφορίες για το περιστατικό παραμένουν συγκεχυμένες, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι είδαν τη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο. Ο 70χρονος, αντιπτέραρχος εν αποστρατεία, φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο του προς τον εαυτό του. Η γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί για να πάει στο νοσοκομείο. 

Ένας νεαρός μαθητής, που βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα, είπε πως είδε την αιμόφυρτη γυναίκα σε κατάσταση σοκ.

«Τον άνδρα δεν τον είδα καθόλου, είδα ένα ταξί επίσης με αίματα…» είπε ο μαθητής, συμπληρώνοντας ότι η γυναίκα πήγε να μπει μέσα στο ταξί και ο οδηγός του την έδιωξε.

Ένας δεύτερος μαθητής που επίσης βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι γνώριζε τους δύο εμπλεκόμενους, έμεναν στην περιοχή και μάλιστα την περίοδο αυτή έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι.

Home