Οι Αρχές ψάχνουν αν ο «Ορέστης» είχε δολοφονήσει στην Ελλάδα

Ήταν στην Ελλάδα πέρσι τον Απρίλιο και Μάιο

Έρευνα για ενδεχόμενη δολοφονία και στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει οι Αρχές για τον 35χρονο serial killer «Ορέστη», καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr, βρισκόταν στη χώρα μας από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2018 για στρατιωτική εκπαίδευση.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως ο δράστης είχε βρεθεί στην Ελλάδα και στο παρελθόν, αφού μόλις τελείωσε το σχολείο είχε έρθει στην Αθήνα και υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων.

Στην Κύπρο η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις για τη δράση του κατά συρροή δολοφόνου «Ορέστη». Ηδη έχουν εντοπιστεί τα πτώματα δύο γυναικών και ενός 6χρονου κοριτσιού, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων του serial killer θα αυξηθεί, καθώς αγνοούνται ακόμα τέσσερις γυναίκες.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος «Ορέστης», που υπηρετούσε ως αξιωματικός του στρατού, ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της Σιέρα, καθώς και ακόμα μιας γυναίκας από τις Φιλιππίνες, της Αριάν Παλανάς Λοζάνο.

Τώρα οι Αρχές εξετάζουν τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να σέρφαραν στην ιστοσελίδα στην οποία «δραστηριοποιούνταν» ο «Ορέστης».

11