Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στις 12 καταθέτει το υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Offsite Team -
13.07.2022

Στις 12 καταθέτει το υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι θα γίνει με τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη;

Στιγμές… κόλασης περνάει Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, αφού απομένει ελάχιστος χρόνος προκειμένου να μάθει αν θα κατηγορηθεί και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθούν οι έγγραφες εξηγήσεις της μητέρας από την Πάτρα, ενώ μετά από αυτό οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Παραμένει η μόνη ύποπτη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει η μόνη ύποπτη για τρία εγκλήματα. Αν και εφόσον της ασκηθεί δίωξη και καταδικαστεί θα έρθει αντιμέτωπη με την ισόβια κάθειρξη και μάλιστα επί τρία. Μία για κάθε δολοφονημένη κόρη. Και μόνο η ιδέα αυτή φαντάζει ως κόλαση πλέον για την ίδια. Η σκέψη αυτή αποκλείεται να μην περνάει από το μυαλό της, αφού όπως έχει πει και ο δικηγόρος της, η πελάτισσά του θεωρεί ότι θέλουν να της φορτώσουν και τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Σε περίπτωση που κρίνουν οι Αρχές ότι πρέπει να της ασκηθεί δίωξη για τους δυο θανάτους, η υπόθεση θα οδηγηθεί σε ανακριτή, ο οποίος θα την καλέσει σε απολογία.

Στις 12 το μεσημέρι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Οθων Παπαδόπουλος θα καταθέσει το υπόμνημα – κατάθεση της προφυλακισμένης πελάτισσάς του, για τους θανάτους των παιδιών της Μαλένας και Ιριδας. Οι εξηγήσεις θα είναι γραπτές και γίνονται με αφορμή το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα! Η Πισπιρίγκου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με τους θανάτους των δύο άλλων της παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας, στο θρίλερ της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αναφέρει στην έγγραφη κατάθεσή της ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της. Και θα στηριχθεί στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν στην Μαλένα και την Ιριδα, οι οποίες κατέληγαν σε παθολογικά αίτια. Πρόκειται για τις γνωστές εκθέσεις των ιατροδικαστών Τσάκωνα και Τσιόλα αντίστοιχα.

Στο… κάδρο ο Δασκαλάκης από τον γιατρό Ηλιάδη

Αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έκανε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης. Λίγο πριν την κατάθεση υπομνήματος από την Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, ο κ. Ηλιάδης αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει τον Μάνο Δασκαλάκη ότι υποψιαζόταν εγκληματική ενέργεια.

>>>Διαβάστε επίσης: «Είχα προειδοποιήσει τον Δασκαλάκη» λέει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή στο Twitter ο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης είπε πως ενώ ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, γνώριζε για τις υποψίες του και δεν τον προσέγγισε ποτέ για να μιλήσουν για το θέμα, σύμφωνα με το flamis.gr. «Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα έκανα πολύωρες συζητήσεις και με τον πατέρα, νομίζω εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

«Το παράπονό μου είναι…»

Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κορόιδευαν και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν», είπε ο κ. Ηλιάδης.

«Σε επίπεδο ψεύδους οι συζητήσεις»

Στην συνέχεια ο γιατρός ανέφερε: «Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους. Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν. Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας, κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκλάκης βρίσκεται εκτός κάδρου σε ότι αφορά στις δολοφονίες των παιδιών. Ωστόσο ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει την συνέχεια, δεδομένου ότι το Ανθρωπωκτωνιών που έχει αναλάβει την έρευνα έχει στο φαλελό του άπειρες καταθέσεις σε ότι αφορά στην ευρύτερη οικογένεια, στην υπόθεση της Πάτρας.

Πηγή: in.gr

Home