Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τζωρτζίνα: Νέα ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της (βίντεο)

Offsite Team -
23.05.2022

Τζωρτζίνα: Νέα ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της (βίντεο)

Αυτό είναι το τάμπλετ της 9χρονης

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα έρχονται στο «φως».

Η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας έγινε στις 11 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και όπως μετέδωσε η εκπομπή «Tlive» στον Alpha, δύο μέρες μετά και ενώ έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ, τα στοιχεία από τη νοσηλεία της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μαρτυρούν πως η καρδιά δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί χρειάστηκαν σχεδόν μία ώρα, 55 λεπτά για την ακρίβεια, για να επαναφέρουν την Τζωρτζίνα στη ζωή. 

Ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Τζωρτζίνα: Αυτό είναι το τάμπλετ της 9χρονης

Επίσης, στην εκπομπή του Alpha έδειξαν και φωτογραφία από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο ανασύρθηκε από τον τάφο της 9χρονης.

Πρόκειται για αγαπημένη συνήθεια της Τζωρτζίνας, καθώς μπορούσε να αξιοποιεί τον χρόνο της μέσα στο νοσοκομείο, όπως το να ακούει μουσική. 

Το τάμπλετ που είχε η Τζωρτζίνα

Τζωρτζίνα: Το μήνυμα της Ρ. Πισπιρίγκου σε γιατρό στο Ρίο, δύο ημέρες πριν καταλήξει η 9χρονη

Επιπλέον, σύμφωνα με την εκπομπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε ένα μήνυμα σε γιατρό της Τζωρτζίνας στο Ρίο όσο ήταν στο «Αγλαΐα Κυριακού» και δύο ημέρες πριν καταλήξει η 9χρονη, δηλαδή στις 27 Ιανουαρίου.

Σε αυτό το μήνυμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε στον γιατρό πως έχει γίνει και εγκεφαλογράφημα και καρδιογράφημα και δεν έχουν δείξει τίποτα. 

.iefimerida.gr/

Home