Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

5+1 λόγοι για να ξεκινήσεις αποταμίευση σήμερα κιόλας

Offsite Team
- 11.04.2024

5+1 λόγοι για να ξεκινήσεις αποταμίευση σήμερα κιόλας

Η διαχείριση των οικονομικών είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τη βιωσιμότητα μίας επιχείρησης, όσο και για την ευημερία ενός νοικοκυριού. 

Με την αποταμίευση των χρημάτων τους, τα νοικοκυριά μεγιστοποιούν το αίσθημα της οικονομικής ασφάλειας, ενώ οι υψηλοί τόκοι τους δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία για αύξηση των καταναλωτικών δαπανών τους. Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις που αποταμιεύουν με υψηλά καταθετικά επιτόκια, δημιουργούν ταμειακά αποθέματα από τα αυξημένα έσοδα των τόκων και αποκτούν σημαντική ρευστότητα και χρηματοοικονομική ευελιξία. Αυτό, επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν νέες επενδυτικές ευκαιρίες και να αναβαθμίσουν τις υποδομές και τις υπηρεσίες τους, χωρίς να εξαρτώνται αποκλειστικά από εξωτερική χρηματοδότηση. 

Σήμερα, τα καταθετικά επιτόκια έχουν αυξηθεί με στόχο τον περιορισμό των πληθωριστικών πιέσεων που επικράτησαν το προηγούμενο διάστημα, κάτι που ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να αποταμιεύουν τα χρήματά τους.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου), βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες ως πραγματικό στήριγμα και με αίσθημα ευθύνης προσφέρει σήμερα τα υψηλότερα καταθετικά επιτόκια στην αγορά!

Ζητήσαμε από την Διευθύντρια του Καταστήματος Λευκωσίας, κα Άννα Πασχάλη, να μας δώσει τους 5+1 λόγους για τους οποίους το νέο προϊόν προθεσμιακής κατάθεσης «ETHNOPLUS GOLD» της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου), αποτελεί την αποδοτικότερη και ασφαλέστερη επιλογή για να καταθέσεις τα χρήματά σου:

  1. Προσφέρει αυξανόμενο/κλιμακωτό επιτόκιο ανά τρίμηνο έως 4% -το υψηλότερο της αγοράς-, διάρκειας 18 μηνών με ελάχιστο ποσό κατάθεσης €50.000.
  2. Είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες συνθήκες της αγοράς, και να παρέχει μοναδικές ευκαιρίες για αποταμίευση και επενδύσεις κεφαλαίων, τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες.
  3. Με Μέση Ετησιοποιημένη εγγυημένη απόδοση 2,67%, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης τακτικού εισοδήματος με την καταβολή στη λήξη κάθε 3μήνου του τόκου, που προκύπτει για κάθε τριμηνία σε λογαριασμό της επιλογής του καταθέτη στην Τράπεζα.
  4. Παρέχει 100% εγγύηση κεφαλαίου σε περίπτωση πρόωρης ανάληψης.
  5. Εγγυάται την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των καταθέσεων, κάτι που πιστοποιείται από τη μητρική εταιρεία της ΕΤΕ Κύπρου, η οποία αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με σύνολο ενεργητικού €73 δις, και με δείκτες ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας, ανάμεσα στους υψηλότερους στον ευρωπαϊκό τραπεζικό.

+1   Αποτελεί την αποδοτικότερη επιλογή αποταμίευσης και μία σημαντική επιλογή για   επένδυση. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα μπορείτε να απευθυνθείτε στα κατά τόπους καταστήματα της τράπεζας, στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης +357 22040000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nbg.com.cy.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η πιο πάνω σειρά καταθετικών προϊόντων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ, καλύπτεται υπό τους όρους της σχετικής Νομοθεσίας από το Σύστημα Εγγύησης των Καταθέσεων και Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων (ΣΕΚ).  Η εν λόγω προστασία δεν είναι απεριόριστη και δύναται να ανέλθει μέχρι και τις €100.000 ανά καταθέτη ανά πιστωτικό ίδρυμα. Για περισσότερες πληροφορίες: Σύστημα Εγγύησης των Καταθέσεων και Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων.

Σημείωση:

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ διατηρεί το δικαίωμα όπως απορρίψει μια αίτηση και/ή πελατειακή σχέση κατά την απόλυτη κρίση της, για Νομοθετικούς και/ή Κανονιστικούς και/ή άλλους λόγους και να αποσύρει ή τροποποιήσει οποιοδήποτε σχέδιο και/ή προϊόν ανά πάσα στιγμή.

4

0
Home