Αναπροσαρμόζονται πτήσεις προς Τελ Αβίβ - Κανονικά οι πτήσεις προς Ιορδανία-Λίβανο

Εχει αποκατασταθεί η αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με την Ιορδανία και το Λίβανο, μετά την επίθεση με δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Hermes Airports έχει αποκατασταθεί η αεροπορική σύνδεση της Κύπρου με την Ιορδανία και το Λίβανο, μετά το άνοιγμα του εναέριου χώρου τους, που είχε κλείσει προσωρινά το βράδυ του Σαββάτου, λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Οι πτήσεις προς Αμμάν και Βηρυτό από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας διεξάγονται κανονικά.

Εξάλλου οι τρεις ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις προς το Ισραήλ, δηλαδή η El-Al, η Arkia και η Isr Air συνεχίζουν κανονικά το πτητικό τους πρόγραμμα μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ.

Οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις προς το Τελ Αβίβ έχουν ακυρώσει για σήμερα τις πτήσεις τους, ωστόσο καθημερινά και αναλόγως των εξελίξεων, αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμα τους.

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways, αναφέρει ότι «λόγω της τρέχουσας κατάστασης όλες οι πτήσεις που είναι προγραμματισμένες να αναχωρήσουν προς και από τη Βηρυτό από σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου, αναστέλλονται».   

Σύμφωνα με την εταιρεία αναλόγως της κατάστασης, αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση αργότερα σήμερα, αναφορικά με την πτήση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου από και προς το Τελ Αβίβ.

ΚΥΠΕ