Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βροχερός ο καιρός σήμερα, με 29 Βαθμούς

Offsite Team
- 05.06.2023

Βροχερός ο καιρός σήμερα, με 29 Βαθμούς

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Σήμερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης σύντομης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Πέμπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές, κυρίως, νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει άνοδο και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Home