Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δημοσίευση σύμβασης για «Αποκέντρωση 2023» ζητά από τον Χατζηγιάννη ο Παράσχος

Offsite Team
- 23.05.2023

Δημοσίευση σύμβασης για «Αποκέντρωση 2023» ζητά από τον Χατζηγιάννη ο Παράσχος

«Στόχος του δημοσιεύματος είναι η κατασυκοφάντηση εμού και των παιδιών μου»

Τη δημοσίευση της σύμβασης για το ζήτημα «Αποκέντρωση 2023» ζητεί από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Σύμβουλος του Υφυπουργού, Ανδρέας Παράσχος, κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος στον Τύπο. 

>>> Διαβάστε εδώ όσα ανέφερε στην εκπομπή Snipers ο Ανδρέας Παράσχος

Μέσω επιστολής του προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού, ο κ. Παράσχος απευθύνει παράκληση «όπως χωρίς την όποια καθυστέρηση δημοσιοποιηθεί επίσημα όλη η σχετική πληροφόρηση γύρω από το ζήτημα ‘’Αποκέντρωση 2023’’ και τη διεκπεραίωσή της και υποβληθεί και σε όλα τα αρμόδια σώματα, όπως προβλέπεται από τον Νόμο».

Ο κ. Παράσχος σημειώνει περαιτέρω ότι «το γεγονός ότι η δημοσιογράφος που υπογράφει το σχετικό δημοσίευμα απέφυγε να επικοινωνήσει μαζί μου ή με το Υφυπουργείο Πολιτισμού, τόσο για το ζήτημα της ‘’Αποκέντρωσης 2023’’, (που αναφέρει ψευδώς ότι έχω ‘’εξασφαλίσει τέσσερις από τις επτά χορηγίες’’), όσο και -επίσης ψευδώς- ότι ‘’η σύμβαση αγοράς υπηρεσιών του συμβούλου στο υφυπουργείο, ανέρχεται στις 52 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο’’, αποδεικνύει ότι στόχος του δημοσιεύματος είναι η κατασυκοφάντηση εμού και των παιδιών μου».

Ακόμη, ο Ανδρέας Παράσχος αναφέρει ότι «εμφανής στόχος» του δημοσιεύματος είναι να πληγεί πολιτικά ο Υφυπουργός Πολιτισμού, «πράγμα που άρχισε από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του και διαρκώς εντείνεται». Κάνει λόγο για «μια συκοφαντική δυσφήμιση που σαφώς επιμένει στην υπόσκαψη των προσπαθειών» του Υφυπουργού «προς ενίσχυση των καλλιτεχνών και του μέλλοντός τους».

Εν συνεχεία, ο κ. Παράσχος ζητεί από τον κ. Χατζηγιάννη να δημοσιεύσει τη Σύμβαση απασχόλησης που υπέγραψε με το Υφυπουργείο, «ούτως ώστε να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ως προς το αναληθές του δημοσιεύματος».

Επιπρόσθετα, αναφερόμενος στις καλλιτεχνικές προτάσεις, στις οποίες αναφέρονται και τα παιδιά του, και για τις οποίες στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι «ο Σύμβουλος εκμεταλλεύεται χορηγίες χιλιάδων ευρώ για στενούς συγγενείς, συνεργάτες και φίλους», σημειώνει ότι τα παιδιά του ως καλλιτέχνες μετέχουν σε δύο διαφορετικές προτάσεις στην «Αποκέντρωση 2023» και λαμβάνουν ποσά που κυμαίνονται μεταξύ 200-300 ευρώ στην κάθε συναυλία.

Καταληκτικά, ο κ. Παράσχος ζητεί από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως προχωρήσει «σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για αποκατάσταση της αλήθειας, περιλαμβανομένης της παροχής οποιωνδήποτε πληροφοριών προς τον Γενικό Ελεγκτή», προσθέτοντας ότι επιφυλάσσεται να λάβει όλα τα από τον Νόμο ενδεδειγμένα μέτρα.  

ΚΥΠΕ

Home