Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλείνουν δρόμοι σε περιοχές της Λευκωσίας εξαιτίας πλημμυρών - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Offsite Team
- 18.03.2024

Κλείνουν δρόμοι σε περιοχές της Λευκωσίας εξαιτίας πλημμυρών - Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Προσοχή στη διακίνηση των οδηγών κυρίως στη Λεωφόρο Στροβόλου και Λεωφόρο Λεμεσού συστήνει η Πυροσβεστική

Σε κλείσιμο δρόμων προχωρεί η  Αστυνομία εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων σε περιοχές της Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής ο Δημός Στροβόλου ενημερώνεται για ενεργοποίηση των σε επιφυλακή συνεργείων για ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων.

Προσοχή στη διακίνηση των οδηγών κυρίως στη Λεωφόρο Στροβόλου και Λεωφόρο Λεμεσού συστήνει η Πυροσβεστική εξαιτίας των πλημμυρών

Προηγούμενη ενημέρωση

Η Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας δέχονται μεγάλο αριθμό κλήσεων μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση που εκδηλώθηκαν στην Επαρχία αναφέρει σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ ο Εκπρόσωπος τύπου της δύναμης, Αντρέας Κεττής. 

Κυρίως οι κλήσεις μέχρι αυτή την στιγμή αφορούν περιοχές του Δήμου Τσερίου και Λατσιών.

Συνολικά εργάζονται τρία συνεργεία από τους σταθμούς και έχει ενεργοποιηθεί και το οργανωμένο εθελοντικό σύνολο Support Cy και η Πολιτική Άμυνα για να υποστηρίξουν την Π.Υ.

Σύμφωνα με τον Αντρέα Κεττή οι ανταποκρίσεις αφορούν κυρίως αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά και ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων.

Νωρίτερα η Αστυνομία με ανακοίνωση της ανέφερε ότι λόγω βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης σε περιοχές της ευρύτερης Λευκωσίας καθώς επίσης και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν τα φώτα πορείας αναμένα και να τηρούν αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

0
Home