Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τώρα Ασφάλεια Υγείας για γάτες και σκύλους – Ποιες Υπηρεσίες καλύπτει και ποιες οι τιμές

Χαράλαμπος Ζάκος
- 13.04.2023

Τώρα Ασφάλεια Υγείας για γάτες και σκύλους – Ποιες Υπηρεσίες καλύπτει και ποιες οι τιμές

Αποζημίωση και για θάνατο - Οι ράτσες σκύλων που αποκλείονται – Τα 3 πακέτα ασφάλισης και τι καλύπτουν

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΚΟΣ

Τα κατοικίδια, όπως και οι άνθρωποι, δεν χρειάζονται μόνο ένα σπίτι αλλά και ιατρική φροντίδα.

Μάλιστα, αυτή η φροντίδα αρκετές φορές έρχεται μαζί και με μεγάλο κόστος, το οποίο ενδεχομένως ο ιδιοκτήτης να μην μπορεί να επωμιστεί την δεδομένη στιγμή και ενώ την ίδια ώρα αυτή η φροντίδα απαιτείται για την υγεία του κατοικίδιου. 

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει ένα νέο ασφαλιστικό σχέδιο της Cosmos Insurance με την ονομασία petCARE, το οποίο προσφέρει Ασφάλεια Υγείας στα πρότυπα των ιδιωτικών ασφαλειών υγείας, σε γάτες και σε σκύλους. 

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την εταιρεία, στο παρόν στάδιο το petCARE απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκύλων ή γάτων και παρέχει ένα συνδυασμό καλύψεων που μεταξύ άλλων καλύπτουν έξοδα κτηνιάτρου, ζημίες που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, καταβολή επιδόματος σε περίπτωση θανάτου του ζώου και άλλα. 

Ποια κατοικίδια μπορούν να ασφαλιστούν 

Με την ασφάλεια petCARE μπορούν να ασφαλιστούν σκύλοι και γάτοι μικρότεροι των οκτώ χρονών που φέρουν εγγεγραμμένο microchip, με εξαίρεση τις ράτσες που είναι απαγορευμένες από την νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα το συμβόλαιο δεν καλύπτει προ υπάρχουσες ασθένειες ή/και ατυχήματα, παθήσεις συνδεδεμένες με εγκυμοσύνη του κατοικιδίου, εμβολιασμούς και checkups και έξοδα που σχετίζονται με στείρωση αλλά εξαιρεί και ατυχήματα ή/και ασθένειες που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια κυνηγιού.

Οι τιμές, τα πακέτα και τι καλύπτουν 

Οι τιμές ξεκινούν από €104 και φτάνουν μέχρι τον χρόνο €189,50 για γάτους και ξεκινούν από €114 και φτάνουν μέχρι €209 τον χρόνο για σκύλους

Υπάρχουν τρία επίπεδα κάλυψης. Το petCAREbasic, το petCAREclassic και το petCAREplus

Το κάθε σχέδιο διαφοροποιείται σε επίπεδο προσφερόμενων ωφελημάτων με την κυριότερη διαφορά να παρατηρείται μεταξύ του petCAREbasic και των petCAREclassic και petCAREplus. 

Το βασικό σχέδιο σε αντίθεση με τα άλλα δύο, καλύπτει έξοδα κτηνιάτρου που πραγματοποιούνται μετά από ατύχημα σε αντίθεση με τα άλλα δύο που επεκτείνουν την κάλυψη σε έξοδα που προέρχονται συνεπεία ατύχηματος ή κάποιας ασθένειας του ζώου.

fvdcadwdwdad

Όπως μας ανέφερε η εταιρεία η αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος. Την ίδια ώρα εξαιρείται ο θάνατος από δηλητηρίαση. Όμως όπως μας ειπώθηκε αν το κατοικίδιο δηλητηριαστεί τότε τα έξοδα κτηνιάτρου για την περίθαλψη είναι καλυμμένα (εκτός αν ο πελάτης επιλέξει το πακέτο basic που δεν παρέχει κάλυψη σε έξοδα κτηνίατρου από ασθένεια).

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Home