Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Unicars: Η «αποκάλυψη» των νέων 4 εντυπωσιακών ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Offsite Team -
24.03.2023

Unicars: Η «αποκάλυψη» των νέων 4 εντυπωσιακών ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Γνωρίστε τα 4 νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Unicars - Βίντεο και φωτογραφίες από την μαγευτική παρουσίαση μέσα στη φύση

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα συνολικά καινούρια αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα αυτοκινήτων έφερε στην Κύπρο η Unicars, αποδεικνύοντας ότι παραμένει πιστή στην στρατηγική της για την ταχύτερη εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο και για τον κυρίαρχο ρόλο της στην νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Η Unicars δεν ακολουθεί απλά, αλλά… καθοδηγεί τη νέα τάση με την στροφή των πολιτών στην Κύπρο στην ηλεκτροκίνηση και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς.

AF

Η αλλαγή κουλτούρας και η ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης που καλλιεργείται δυναμικά τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό και με τα κίνητρα που δινει το κράτος για αγορά ηλεκτρικού οχήματος, αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των ηλεκτρικών οχημάτων στους κυπριακούς δρόμους με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για εκτόξευση του αριθμού τα επόμενα χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τα τελευταία σχέδια του Υπουργείου Μεταφορών έγιναν 4345 αιτήσεις για αγορά ηλεκτρικών και plug in οχημάτων.

Η Unicars λοιπόν, βγαίνει για ακόμα μια φορά δυναμικά μπροστά και… γεμίζει τους εκθεσιακούς της χώρους με ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πρόκειται για το εμβληματικό ID. Buzz, την κουπέ έκδοση του Skoda Enyaq, το Born, που αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό της Cupra και τη ναυαρχίδα της Audi, το Q8 e-tron.

Η «αποκάλυψη» των τεσσάρων εντυπωσιακών νεών ηλεκτρικών μοντέλων από τη Unicars, έγινε σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «The Anama Concept» κοντά στο χωριό Λυθροδόντας. Σε ένα εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον που ταίριαζει απόλυτα με την περίσταση.

Η κ. Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars έκανε τις… συστάσεις και οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από με τα καινούργια οχήματα που ξεχωρίζουν το καθένα για το δικό του στύλ και τα δικά του χαρακτηριστικά. Η κ. Διογένους μεταξύ άλλων σημείωσε: «H εκδήλωση δεν αφορά μόνο στην παρουσίαση άλλων τεσσάρων νέων ηλεκτρικών μοντέλων. Είναι η εισαγωγή σε ένα νέο lifestyle, η παρουσίαση ενός νέου τρόπου ζωής, που εμείς εδώ στην Unicars τον έχουμε υιοθετήσει εδώ και χρόνια, καθώς…. ΖΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ. Και το αποδεικνύουμε με μία σειρά από ενέργειες και δράσεις που έχουμε κάνει αλλά και θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

AF

 

Λίγα λόγια για τέσσερα καινούργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Unicars

To εμβληματικό ID. Buzz αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού VW Microbus Τ1 που σημάδεψε ολόκληρες γενεές στο πέρασμα του. Ακολουθεί την σχεδιαστική ταυτότητα των αμιγώς ηλεκτρικών ID. της Volkswagen προσφέροντας κορυφαία λειτουργικότητα αλλά και μια εντυπωσιακή εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων για επιβάτες και αποσκευές.

AF

Το νέο Audi Q8 e-tron αποτελεί την premium ναυαρχίδα του Γερμανού κατασκευαστή και εντυπωσιάζει με την ελκυστική του σχεδίαση, το επίπεδο εξοπλισμού και τεχνολογίας αφού διαθέτει ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει σήμερα η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

AF

Το CUPRA Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της αντισυμβατικής μάρκας από την Βαρκελώνη. Ένα μοντέλο με έμφαση στον οδηγό, που προσφέρει ένα ηλεκτρικό σπορ χαρακτήρα, εξαιτίας των συστημάτων που παρέχουν δυναμική αλλά και συναισθηματική οδήγηση.

Τέλος, το νέο Enyaq Coupe iV αποτελεί το νέο μέλος στην οικογένεια ηλεκτρικών της Skoda που συνδυάζει τον υψηλό βαθμό λειτουργικότητας με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Παράλληλα προσφέρεται και σε τετρακίνητη έκδοση RS!

Αναπτύσσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων η Unicars 

Και επειδή για να αναπτυχθεί ακόμα γρηγορότερα η ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο, είναι σημαντικό να έχουμε τις κατάλληλες υποδομές, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Unicars πρωτοστατεί και σε αυτό τον τομέα αφού συνεχίζει να αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε επιλεγμένα σημεία ανά το Παγκύπριο.

 

Home