Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άφιξη ακόμα μιας ναυτασφαλιστικής εταιρείας στην Κύπρο

Offsite Team -
15.01.2020 - 00:32

Άφιξη ακόμα μιας ναυτασφαλιστικής εταιρείας στην Κύπρο

Thumbnail
Την άφιξη ακόμα μιας ναυτασφαλιστικής εταιρείας στην Κύπρο, καλωσορίζει στα μέλη του το ΚΝΕ

Την άφιξη ακόμα μιας ναυτασφαλιστικής εταιρείας, της Steamship Mutual Underwriting Association (Europe) Limited, η οποία αποφάσισε να δραστηριοποιείται μέσω της πιο πάνω εταιρείας με έδρα στην Κύπρο, για ασφαλίσεις που αφορούν ευρωπαϊκές δραστηριότητες, καλωσορίζει στις τάξεις των Μελών του, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο.  

Σε σημερινή ανακοίνωση το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο εκφράζει την ικανοποίηση του για αυτή την πολύ θετική εξέλιξή, όπως αναφέρει, και την εμπιστοσύνη των ναυτιλιακών εταιρειών που μεταφέρουν την έδρα τους στην Κύπρο.

«Η άφιξη νέων ναυτιλιακών εταιρειών και ναυτιλιακά συναφή εταιρειών είναι αποτέλεσμα της περαιτέρω ενίσχυσης ανταγωνιστικότητας της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς παρέχει σταθερότητα και ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης», προσθέτει.

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο αναφέρει ότι η εταιρεία εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην κυπριακή ναυτιλιακή διοίκηση και ναυτιλιακή κοινότητα για την θερμή υποδοχή που έχει δεχθεί από την άφιξη της στην Κύπρο και προσβλέπει στην έμπρακτη συνεισφορά της στην κυπριακή ναυτιλιακή βιομηχανία.

Ταυτόχρονα το Επιμελητήριο δεσμεύεται να συνεχίσει τις ενέργειες σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας καθώς και με άλλους ναυτιλιακούς φορείς, για την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

ΚΥΠΕ

Home