Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ για ακρίβεια: Πότε θα συγκινηθεί η Κυβέρνηση;

Offsite Team -
18.05.2022 - 15:11

ΑΚΕΛ για ακρίβεια: Πότε θα συγκινηθεί η Κυβέρνηση;

Δεν μπορεί να υπάρξει αναχαίτιση της ακρίβειας, χωρίς σύγκρουση με τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, λέει το ΑΚΕΛ

Τα πυρά του προς την Κυβέρνηση εξαπέλυσε για άλλη μια φορά το ΑΚΕΛ.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς, αναφερόμενος στην τιμή του πετρελαίου ανέφερε πως διεθνώς μειώνεται «αλλά στην Κύπρο συνεχίζει εδώ και εβδομάδες να ανεβαίνει. Άραγε οι εταιρίες καυσίμων δεν έχουν φέρει κανένα νέο φορτίο εδώ και δέκα εβδομάδες; Όλη η Κύπρος γνωρίζει ότι κάθε –μα κάθε- φορά, όταν θα αυξηθούν οι τιμές των καυσίμων αυτό γίνεται εν μία νυκτί, αλλά όταν πρόκειται να μειωθούν τότε αυτό είτε γίνεται μετά από μήνες είτε και καθόλου.

Ο κ. Κουκουμά διερωτήθηκε «πότε περιμένει να συγκινηθεί η κυβέρνηση και να ασκήσει πραγματικούς ελέγχους στην αγορά; Πότε θα εισακούσει η κυβέρνηση τις Προτάσεις Νόμου του ΑΚΕΛ για κατάργηση της διπλής φορολογίας στα καύσιμα; Για διεύρυνση των λόγων που επιτρέπουν την επιβολή πλαφόν στα καύσιμα; Αναμένουμε από την κυβέρνηση και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να πάρουν θέση επί των προτάσεων που έχει ήδη καταθέσει στη Βουλή το ΑΚΕΛ για μείωση των τιμών στα καύσιμα».

Καταληκτικά δήλωσε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει αναχαίτιση της ακρίβειας, χωρίς σύγκρουση με τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, τα καρτέλ και την αισχροκέρδεια. Όσο ο τόπος κυβερνάται από μια παράταξη που υπηρετεί, με ζήλο μάλιστα, αυτά τα συμφέροντα, τόσο η ακρίβεια θα συνεχίσει να ροκανίζει το βιοτικό επίπεδο του κυπριακού λαού»

Home