ΑΚΕΛ για ΔΗΣΥ: «Σχολιάζουν άλλα ντ’άλλων στην οικονομία»

ΑΚΕΛ για ΔΗΣΥ: «Σχολιάζουν άλλα ντ’άλλων στην οικονομία»


Απάντηση

Το ΑΚΕΛ δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του ΔΗΣΥ για το χαιρετισμό του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ στο Οικονομικό Φόρουμ που διοργάνωσε το κόμμα. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου σε δήλωσή του ανέφερε: «Διερωτόμαστε σε ποιους απαντά το κυβερνών κόμμα. Πάντως στο ΑΚΕΛ και τον Γραμματέα του δεν πρέπει να απαντά ο ΔΗΣΥ, γιατί όσα μάς καταμαρτυρεί δεν τα είπε ο Άντρος Κυπριανού».

Σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου, «Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν: είτε ο ΔΗΣΥ είχε έτοιμη την ανακοίνωση πριν ακόμα ο ηγέτης του ΑΚΕΛ μιλήσει στο Φόρουμ είτε χωρίς να διαβάσουν εκεί στο ΔΗΣΥ τι είπε ο Άντρος Κυπριανού επανέλαβαν τις τετριμμένες κατηγορίες».

Το ΑΚΕΛ αναφέρει: «Δεν θα σχολιάσουμε όσα λέει ο ΔΗΣΥ. Καλούμε απλά τους πολίτες να διαβάσουν τι είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ σήμερα στο Οικονομικό Φόρουμ και πώς επιχειρεί να απαντήσει ο ΔΗΣΥ. Άλλα αντ' άλλων!

Αφήνουμε το κυβερνών κόμμα στον κόσμο του και στη μανία του να κάνει κριτική για χάριν της κριτικής. Δεν είναι μαθημένη η ηγεσία του ΔΗΣΥ να ακούει, να διαβουλεύεται, να συζητά. Το γεγονός ότι σήμερα ο Άντρος Κυπριανού από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ κάλεσε όλους -περιλαμβανομένης και της κυβέρνησης- σε διάλογο για την οικονομία της επόμενης δεκαετίας, για τον ΔΗΣΥ είναι ψιλά γράμματα. Κρίμα! Πολύ κρίμα!»

 

Home