Άνοιξε ανανεωμένο & με νέα καταστήματα το Mall of Engomi (βίντεο)

Άνοιξε ανανεωμένο & με νέα καταστήματα το Mall of Engomi (βίντεο)

Το Mall of Engomi έρχεται με διαφοροποιημένες προτάσεις στον τομέα της εστίασης - Δείτε το ρεπορτάζ της Digital

Ρεπορτάζ: Ξένια Προδρόμου

Τις πόρτες του άνοιξε τον ανανεωμένο «Mall of Engomi» με τον κόσμο να έχει ανταποκριθεί από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του.

Mέχρι στιγμής έχουν ανοίξει κανονικά για το κοινό ένας αριθμός από το συνολικό των επιχειρήσεων και υπηρεσιών που θα έχουν στη διάθεση τους οι επισκέπτες το επόμενο διάστημα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το «Mall of Engomi» έρχεται με διαφοροποιημένες προτάσεις στον τομέα της εστίασης και του καφέ.

Ειδικότερα, μπορεί κάποιος να απολαύσει από την εταιρεία Coffee Berry τον καφέ του ή κάποιο άλλο ρόφημα, ενώ όσον αφορά την κατηγορία φαγητό προσφέρονται οι επιλογές από το Piatsa Gourounaki, γνωστό για τα σουβλάκια του, το εστιατόριο Rokoko για τους λάτρεις της πίτσας ή των γκουρμέ και το Hungry Ghosts.

Ακόμη, άνοιξαν τις πόρτες τους το players arcade, και αφορά ένα που προσφέρει τα πιο δημοφιλή και σύγχρονα μηχανήματα ψυχαγωγίας, όπως παιχνίδια Arcade, Sport ,Skill και Redemption καθώς και τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας – VR 9D και προσομοιωτές ψυχαγωγίας.

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία, το κατάστημα καλλυντικών Beauty Line, ένα κατάστημα Holland & Barrett, ένα παράρτημα της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cablenet και το ζαχαροπλαστείο Μελίρρυτον.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Επίσης, θα μπορούν οι άντρες που το επιθυμούν να επισκεφθούν το Bullfrog το κουρείο για άνδρες, που επίσης ανοίγει τον επόμενο μήνα. 

Διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα θα είναι για το κοινό και το iDifferent κατάστημα αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα.

Δείτε το βίντεο

Home