Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δεν το βάζει κάτω η ΠΑΣΥΔΥ για αποκοπές μισθών -Πάει και στο ΕΔΑΔ

Offsite Team -
13.04.2020 - 15:20

Δεν το βάζει κάτω η ΠΑΣΥΔΥ για αποκοπές μισθών -Πάει και στο ΕΔΑΔ

Thumbnail
Η ΠΑΣΥΔΥ για τις αποφάσεις της Ολομέλειας του Ανωτάτου τις αποκοπές σε μισθούς και συντάξεις στο δημόσιο

Η ΠΑΣΥΔΥ σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις πρόσφατες αποφάσεις  της πλειοψηφίας της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις αποκοπές στους μισθούς και στις συντάξεις στο δημόσιο, εκφράζει την έκπληξή της για τα όσα "ανακόλουθα και αντιφατικά" εμπεριέχονται σ΄ αυτές σε σύγκριση με ανάλογες αποφάσεις του Δικαστηρίου για  τις υποθέσεις των Δικαστών και των πολυσυνταξιούχων.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Η ΠΑΣΥΔΥ επισημαίνει τη μεγάλη καθυστέρηση  που παρατηρήθηκε στην εκδίκαση των συγκεκριμένων υποθέσεων, που αγγίζει τα οκτώ περίπου χρόνια, "τις προκλητικές παρεμβάσεις προς το Δικαστήριο, καθώς και τον χρόνο που επιλέγηκε για την ανακοίνωση της απόφασης, γεγονότα που ξενίζουν και προκαλούν εύλογα ερωτηματικά".

Οπως αναφέρει, επίσης, η προσπάθεια για δικαίωση θα συνεχιστεί τόσο στα κυπριακά Δικαστήρια όσο και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) και προς τούτο βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τους νομικούς της συμβούλους.

Καταλήγοντας η ΠΑΣΥΔΥ διακηρύττει κατηγορικά ότι θα αντιταχθεί με όλες τις δυνάμεις στην όποια προσπάθεια νέας στοχοποιήσης και θυματοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων και θα περιφρουρήσει αποφασιστικά και με όλα τα διαθέσιμα μέσα τα συμφέροντα και δικαιώματα των μελών της. 

ΚΥΠΕ

Home