Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επ. Οικονομικών: Συμφωνεί για αναστολή ΦΠΑ και φόρο Άμυνας

Offsite Team -
01.02.2021 - 14:04

Επ. Οικονομικών: Συμφωνεί για αναστολή ΦΠΑ και φόρο Άμυνας

Thumbnail
Αποκαλυπτικός ο Αβέρωφ

Για ένα τρίμηνο προωθείται η  διευκόλυνση μέσω αναστολής τόσο του ΦΠΑ που θα έπρεπε να πληρωθεί τις 10 του Φλεβάρη, όσο και τη φορολογία πάνω στην Άμυνα για τα κέρδη εταιριών και επιχειρήσεων του οικονομικού έτους του 2018.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέφερε ότι 

 

«Σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών είδαμε και με τους άλλους συναδέλφους από όλα τα πολιτικά κόμματα την προσέγγιση για να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις.

 

Θέλω να πιστεύω ότι σε συνεργασία όλων των πολιτικών κομμάτων, γιατί κοινή είναι η έγνοια μας και σε συνεργασία με την κυβέρνηση, θα δοθεί για ένα  ένα τρίμηνο η  διευκόλυνση μέσω αναστολής τόσο του ΦΠΑ που θα έπρεπε να πληρωθεί τις 10 του Φλεβάρη, όσο και τη φορολογία πάνω στην Άμυνα για τα κέρδη εταιριών και επιχειρήσεων του οικονομικού έτους του 2018».

 

Όπως είπε, «είναι δύσκολοι καιροί, πολύ πιο δύσκολα αυτά που βιώνουν οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι επιχειρήσεις του τόπου. Ευθύνη και υποχρέωσή μας να βρίσκουμε τρόπους συνεργασίας τα πολιτικά κόμματα με την κυβέρνηση για να δίδουμε ανάσες στους πολίτες και στις επιχειρήσεις του τόπου.

 

Θέλω ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλα τα πολιτικά κόμματα και την κυβέρνηση στην προσπάθειά μας να δίδουμε σανίδα στους πολίτες που την επιζητούν αλλά και τη χρειάζονται».

 
Home