Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χ. Λοϊζίδης: Έχουμε πλάνο εξόδου από την κρίση το 2022

Offsite Team -
04.08.2021 - 14:27

Χ. Λοϊζίδης: Έχουμε πλάνο εξόδου από την κρίση το 2022

Thumbnail
O ΠΑΣΥΞΕ ενεργοποίησε πλάνο εξόδου από την κρίση με ορίζοντα το 2022, είπε ο Χ. Λοϊζίδης

O ΠΑΣΥΞΕ έχει ενεργοποιήσει πλάνο εξόδου από την κρίση με ορίζοντα το 2022, ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Λοϊζίδης, κατά το πρόσφατο 43ο Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ και μέσα από το εκφραστικό του όργανο το περιοδικό «Ξενοδόχος» του Αυγούστου.

 

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι ότι οι ξενοδόχοι δεν χάνουν τον προσανατολισμό τους και παραμένουν επικεντρωμένοι στην επίτευξη των μεγάλων στόχων που έχουν τεθεί παρά τις αρνητικές συνθήκες που υποβάλλει τον βασικότερο αιμοδότη της κυπριακής οικονομίας, η πανδημία Covid-19.

 

Πρόσθεσε πως «η υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό με ορίζοντα το 2030 συνεχίζει να καθοδηγεί κάθε πτυχή των ενεργειών μας».

 

Στο δελτίο Τύπου προστίθεται ότι στο τεύχος 52 του «Ξενοδόχου» φιλοξενούνται πολλές κοινωνικές, περιβαλλοντικές και άλλες δράσεις του ΠΑΣΥΞΕ, όπως η πρώτη εκδήλωση του έργου «Μείωση της κατανάλωσης και διάθεσης πλαστικών μίας χρήσης στην τουριστική βιομηχανία στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στη Μάλτα», γνωστό ως «SUPMed».  

 Ο «Ξενοδόχος» εκδίδεται τρεις φορές τον χρόνο, και διανέμεται σε αξιωματούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ηγετικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εταιρείες εφοδιασμού του ξενοδοχειακού τομέα, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους. Αναρτάται, επίσης, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ.

ΚΥΠΕ

Home