Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η RCB Bank προσφέρει τη νέα κάρτα Mastercard Standard

Offsite Team -
27.07.2020 - 14:11

Η RCB Bank προσφέρει τη νέα κάρτα Mastercard Standard

Thumbnail

Η RCB Bank, ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την γκάμα των καρτών που προσφέρει στους πελάτες της που διατηρούν το πακέτο RCB Classic με την νέα κάρτα Mastercard Standard.

Όπως αναφέρεται, οι πελάτες της Τράπεζας στην Κύπρο, έχουν πλέον την δυνατότητα να διαλέξουν την κάρτα του διεθνούς συστήματος πληρωμών, που ανταποκρίνεται στο προφίλ και τις ανάγκες τους με την Mastercard Standard να αποτελεί μια από τις διαθέσιμες επιλογές. Επιλέγοντας την Mastercard Standard, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν επιπρόσθετα οφέλη από την υπηρεσία [email protected] που έγινε διαθέσιμη από την περασμένη εβδομάδα.

 

Η υπηρεσία [email protected] επιτρέπει στους καταναλωτές να αποσύρουν μετρητά κατά τη διάρκεια των αγορών τους εντός ενός καταστήματος, μέσω ενός τερματικού RCB POS.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Κυριάκος Μιχαηλίδης, Επικεφαλής του Δικτύου Καταστημάτων της RCB Bank ανέφερε ότι η Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της επιλογές για τον τύπο κάρτας, με τον οποίο επιθυμούν να συνδέσουν με τον λογαριασμό τους, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας Mastercard Standard, με την οποία θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την υπηρεσία [email protected] Όπως εξήγησε, με αυτή την υπηρεσία, σε περίπτωση που οι πελάτες χρειάζονται μετρητά, η Mastercard Standard τους επιτρέπει να τα λάβουν από το κατάστημα όπου πραγματοποιούν αγορές, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν ATM.

ΚΥΠΕ

Home