Ικανοποίηση ΕΤΑΠ για εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού

Ικανοποίηση ΕΤΑΠ για εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού

Η εκστρατεία άρχισε από τον Ιούνιο και ολοκληρώνεται σήμερα

Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) η καλοκαιρινή παγκύπρια προωθητική εκστρατεία για προσέλκυση εγχώριου τουρισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ η οποία εκφράζει την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα της εκστρατείας.

Η εκστρατεία η οποία άρχισε από τον Ιούνιο ολοκληρώνεται σήμερα ενώ, όπως αναφέρεται, φέτος ήταν ιδιαίτερα έντονη η προσπάθεια και περιλάμβανε οργανωμένη εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram, εκτεταμένη αρθρογραφία και παρουσίαση διαφόρων πτυχών της τουριστικής εμπειρίας σε αρκετά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και διεκπεραίωση πολύ επιτυχημένων ραδιοφωνικών διαγωνισμών σε παγκύπριους ραδιοσταθμούς με βραβεία δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου.

Τα αποτελέσματα γενικότερα σημειώνει η ΕΤΑΠ, είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικά αφού με σχετικά περιορισμένη δαπάνη έχουν καταφέρει και στοχεύουν στην ενημέρωση,  πέραν των 350.000 πιθανών επισκεπτών, εκ των οποίων 110.000 χρήστες είχαν κάποιας μορφής αλληλεπίδραση.

Επιπρόσθετα παρόλο που ο στόχος δεν ήταν η αύξηση της επισκεψιμότητας στην  ιστοσελίδα, παρά ταύτα κατάφεραν να προσελκύσουν στην ιστοσελίδα πέραν των 7.500 νέων χρηστών.

Οι δε ραδιοφωνικοί διαγωνισμοί στο σύνολο επέφεραν απήχηση σε πέραν των 200.000 χρηστών και αλληλεπίδραση σε πέραν των 40.000, όπως σημειώνει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, η Επαρχία Πάφου και φέτος έχει την τιμητική της αφού χιλιάδες είναι οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου που επισκέπτονται ή διαμένουν στην επαρχία αυτό το διάστημα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

ΚΥΠΕ

Home