Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μέρα αποφάσεων / Σύσκεψη στο Προεδρικό για την ακρίβεια

Offsite Team -
20.05.2022 - 07:26

Μέρα αποφάσεων / Σύσκεψη στο Προεδρικό για την ακρίβεια

Ψάχνουν λύσεις για την ακρίβεια

Σύσκεψη, με στόχο τη μελέτη μέτρων άμβλυνσης και αντιμετώπισης των συνεπειών των αυξήσεων των τιμών, στην αγορά, πραγματοποιείται στις 11 στο Προεδρικό.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σε αυτή θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Οικονομικών και Εμπορίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και η υφυπουργός Πρόνοιας.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε πως «κατανοούμε απόλυτα το ενδιαφέρον και τις εισηγήσεις είτε των κομμάτων είτε των κοινωνικών εταίρων, για τα φαινόμενα που παρακολουθούμε σαν αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που οφείλεται στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις αναμενόμενες και συνακόλουθες συνέπειες των κυρώσεων που λαμβάνονται εναντίον της Ρωσίας. Πρόκειται για μία νέα παγκόσμια οικονομική κρίση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει το σύνολο των κρατών».

Σημείωσε πως «για άλλη μία φορά, η Κύπρος δέχεται το βάρος των συνεπειών, τις οποίες στο μέτρο των δυνατοτήτων της κυπριακής οικονομίας καλείται να αντιμετωπίσει. Με πλήρες αίσθημα ευθύνης και πάντα στη βάση των οικονομικών δεδομένων του κράτους, η Κυβέρνηση έχει, ήδη, υιοθετήσει αλλά και θέλει να διαβεβαιώσει τον κυπριακό λαό ότι θα συνεχίσει να υιοθετεί σειρά μέτρων προς άμβλυνση των συνεπειών».

Home