Μικρές Αποδράσεις στην Κύπρο - Νέα πρωτοποριακά πακέτα διακοπών

Μικρές Αποδράσεις στην Κύπρο - Νέα πρωτοποριακά πακέτα διακοπών

Όλες οι πληροφορίες για τα νέα πακέτα

Με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού και τη γνωριμία των Κυπρίων, και όχι μόνο, με διάφορους κρυμμένους θησαυρούς και τουριστικά προϊόντα του τόπου μας, το Υφυπουργείο Τουρισμού και ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA) ανακοινώνουν την έναρξη του προγράμματος «Μικρές Αποδράσεις … στα μέτρα σας» με ισχύ από τον Ιούλιο 2020 μέχρι και τον Ιούνιο 2021.

Το πρόγραμμα προσφέρει πακέτα διακοπών, σε όλη την Κύπρο, για οικογένειες, ζευγάρια και μικρές ομάδες ατόμων, σχεδιασμένα με βάση εξατομικευμένες προτιμήσεις και ανάγκες. Το κοινό μπορεί να επιλέξει διαμονή σε ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα και αγροτουριστικά καταλύματα, που προσφέρουν παράλληλα την απόλυτη εμπειρία ξεκούρασης, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς. Η διαμονή μπορεί να συνδυαστεί με εμπειρίες όπως θεματικές διαδρομές, αθλητικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε μουσεία και μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, θεματικά πάρκα και πολλά άλλα.

Για να ζήσετε ένα ταξίδι με μοναδικές εμπειρίες, σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου φτιαγμένες στα μέτρα σας, επικοινωνήστε με ένα από τα συμβαλλόμενα ταξιδιωτικά γραφεία στον πιο κάτω πίνακα.

Δ

 

Θα σας παρέχουν ενημέρωση για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες, όπως διαμονής, φαγητού και δραστηριοτήτων, εξασφαλίζοντας σας τις καλύτερες τιμές.

 

Δ

Δ

 

Δείτε ΕΔΩ το διαφημιστικό φυλλάδιο σε μορφή pdf.

Home