Παν. Κύπρου: Φοιτητικός διαγωνισμός Student Innovators 2019

Παν. Κύπρου: Φοιτητικός διαγωνισμός Student Innovators 2019

Innovation_and_Entrepreneurship
Στο πλαίσιο του 4ου Φόρουμ Καινοτομίας και επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός Sinn2019

Στο πλαίσιο του 4ου Φόρουμ Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ο φοιτητικός διαγωνισμός Student Innovators (Sinn2019). Το Sinn είναι ένας διαγωνισμός όπου φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου  παρουσιάζουν δημιουργικές ιδέες και καινοτόμες λύσεις σε μια 5-λεπτη δημόσια παρουσίαση.

O διαγωνισμός θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 (11:30 – 13:30) στο Πανεπιστήμιο Κύπρου - Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου "Αναστάσιος Γ. Λεβέντης" Αίθουσα Β108.

Το Sinn2019  αφορά σε καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες σε πρώιμο (early stage) στάδιο και διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας(ΚΕΠ) σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης.

Ο διαγωνισμός  προσελκύει τις ομάδες φοιτητών που έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα Επιχειρηματικότητας που δίνονται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, τους φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα επιλογής του ΚΕΠ και γενικότερα τις ιδέες που αναπτύσσουν ομάδες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου.

students_innovators_sinn_2019

Στόχος, ο διαγωνισμός αυτός να γίνει βήμα για προβολή ολοένα και καλύτερων ιδεών και καινοτομιών που αναπτύσσουν οι φοιτητές μας στο πλαίσιο των σπουδών τους αλλά και μέσα από τις προσωπικές τους προσπάθειες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους, την διαδικασία και τους συντελεστές του διαγωνισμού, μπορείτε να δείτε εδώ

Τα Βραβεία

Πρώτο Βραβείο: 2 Υποτροφίες για το European Innovation Academy, συμπεριλαμβανομένου και την υποτροφία/τιμητική διάκριση Rector’s Award. 1 tablet από την Ελληνική Τράπεζα 

Δεύτερο Βραβείο: 1 Υποτροφία για το European Innovation Academy, 1 συμμετοχή στο εξειδικευμένο field trip που πραγματοποιεί το IdeaCy στο DLD Innovation Festival και σε κέντρα καινοτομίας στο Τελ Αβίβ – Προσφορά του Idea Cy 

Τρίτο βραβείο: 1 Υποτροφία για το European Innovation Academy

Βραβείο Digital Tree: Μεταξύ των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει και η επιλογή της ομάδας που θα κερδίσει ψηφιακές υπηρεσίες και δραστηριότητες προώθησης από την Digital Tree: συνεντεύξεις, οπτικοακουστικό υλικό, επικοινωνία της ιδέας / πρότζεκτ τους.  

Διοργανωτές: Κέντρο Επιχειρηματικότητας(ΚΕΠ) Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης

Υποστηρικτές: Aegean Airlines, Idea Cy, Digital Tree, Hellenic Bank 

Home