Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παράταση στις αιτήσεις για σχέδια πετρελαίου κίνησης

Offsite Team -
31.05.2022

Παράταση στις αιτήσεις για σχέδια πετρελαίου κίνησης

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη»

Την επέκταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων, για συμμετοχή στα Σχέδια παραχώρησης ενίσχυσης στους δικαιούχους «χρωματισμένου» γεωργικού πετρελαίου, για το πετρέλαιο κίνησης, που χρησιμοποιείται στα οχήματα για γεωργικούς σκοπούς και παροχής ενίσχυσης στους Μελισσοκόμους για το πετρέλαιο κίνησης, από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουνίου του 2022, ανακοίνωσε την Τρίτη το Τμήμα Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σε ανακοίνωσή του, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το αρμόδιο Τμήμα υπενθυμίζει ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη».

Οι αιτούντες, σημειώνει, ενημερώνονται μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου για την προκαταρκτική έγκριση ή την απόρριψη της αίτησής τους.

Σημειώνεται πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική πληροφόρηση για τα Σχέδια από την ιστοσελίδα www.moa.gov.cy/da του Τμήματος Γεωργίας (θεματική ενότητα: Σχέδια/Σχέδια πετρελαίου κίνησης) και από τα Επαρχιακά Γεωργικά Γραφεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home