Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παρουσίασε τους στόχους του Υφ. Τουρισμού μέχρι το 2030 ο Περδίος

Offsite Team -
23.01.2020

Παρουσίασε τους στόχους του Υφ. Τουρισμού μέχρι το 2030 ο Περδίος

Thumbnail
Παρουσιάστηκε σε πρέσβεις και τουριστικούς φορείς η Εθνική Στρατηγική Τουρισμού

Η Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030 παρουσιάστηκε από τον Υφυπουργό Τουρισμού, Σάββα Περδίο, σε πρέσβεις ξένων χωρών στην Κύπρο, σε υψηλόβαθμα στελέχη βασικών τουριστικών φορέων της Κύπρου και άλλους προσκεκλημένους, σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού, ο κ. Περδίος ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για τις άριστες σχέσεις και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τόσο παλαιότερα με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, όσο και τώρα με το νεοσύστατο Υφυπουργείο Τουρισμού και τους διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας αυτής.

 

Αναφερόμενος στους Στρατηγικούς Στόχους της Κύπρου για τον τουριστικό τομέα μέχρι το 2030, ο Υφυπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε στο όραμα για καθιέρωση της Κύπρου ως ενός ολόχρονου, ποιοτικού, ψηφιακά έξυπνου και κοινωνικά ωφέλιμου προορισμού. Αναφέρθηκε επίσης στους αριθμητικούς στόχους της Στρατηγικής, στην κλιματική αλλαγή, στη σημασία του σεβασμού προς το περιβάλλον και στην ανάγκη για αειφόρο ανάπτυξη.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά κυπριακού προγεύματος, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου.

 

Τις επόμενες εβδομάδες, θα συνεχιστούν οι παρουσιάσεις της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού 2030, σε εμπλεκόμενους φορείς και συνεργάτες του Υφυπουργείου, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ 

Home