Πετρίδης για αναστολή δόσεων: Ανάσα για νοικοκυριά-επιχειρήσεις

Πετρίδης για αναστολή δόσεων: Ανάσα για νοικοκυριά-επιχειρήσεις

Ο Υπ. Οικονομικών εκφράζει την προσδοκία σύντομα να υπάρξει κατάληξη και στο θέμα των κρατικών εγγυήσεων για νέα δάνεια

Την θέση πως, η αναστολή των δόσεων δανείων που ψηφίστηκα από την Βουλή, θα δώσει σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις την απαραίτητη ανάσα, εκφράζει ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Πετρίδης αναφέρει: «Η σημερινή ψήφιση από Βουλή του νομοσχεδίου αναστολής καταβολής δόσεων δανείων μέχρι 31.12.20 θα δώσει την αναγκαία ανάσα σε νοικοκυριά & επιχειρήσεις. Προσδοκώ να καταλήξουμε σύντομα και στη στήριξη του παζαριού και θέσεων εργασίας με επιπλέον ρευστότητα από εγγυημένα δάνεια».

α

Εξάλλου, σε ανάρτησή του στο Facebook πέραν των προαναφερθέντων εκφράζει ευχαριστίες και στα κόμματα ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και Αλληλεγγύη για την θετική τους ψήφο. «Η σημερινή ψήφιση από Βουλή του νομοσχεδίου αναστολής καταβολής δόσεων δανείων μέχρι 31.12.20 θα δώσει την αναγκαία ανάσα σε νοικοκυριά & επιχειρήσεις. Προσδοκώ να καταλήξουμε σύντομα και στη στήριξη του παζαριού και θέσεων εργασίας με επιπλέον ρευστότητα από εγγυημένα δάνεια. Ευχαριστώ τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και αλληλεγγύη για την θετική ψήφο», αναφέρει. α

Home