Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πηλείδου: Η 3η φθηνότερη χώρα στην ΕΕ σε καύσιμα η Κύπρος

Offsite Team -
14.03.2022 - 10:06

Πηλείδου: Η 3η φθηνότερη χώρα στην ΕΕ σε καύσιμα η Κύπρος

Thumbnail
Η φορολογία καυσίμων στην Κύπρο βρίσκεται ήδη στο κατώτατο επιτρεπτό όριο από πλευράς ΕΕ, ανέφερε η Υπουργός Ενέργειας

Την ανιούσα έχουν πάρει οι τιμές καυσίμων στην Κύπρο, ως αποτέλεσμα του αυξημένου κόστους των νέων φορτίων πετρελαιοειδών που παραλαμβάνονται, δήλωσε η υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου.  

Μιλώντας στην εκπομπή του Ρικ "Πρώτη Ενημέρωση", η κυρία Πηλείδου σημείωσε ότι η μείωση στη φορολογία από πλευράς κυβέρνησης, δεν είναι τέτοια που να μπορεί να αντισταθμίσει την αύξηση στην τιμή. Ανέφερε, μάλιστα, ότι όσον αφορά τη φορολογία στα καύσιμα, η Κύπρος βρίσκεται ήδη στο κατώτατο επιτρεπτό όριο από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Η Νατάσα Πηλείδου είπε επίσης, ότι έχει δημιουργηθεί ένα καινούριο σύστημα για καλύτερη παρακολούθηση των τιμών στην αγορά.  

Σημείωσε, παράλληλα, ότι οι τιμές σε κάθε πρατήριο διαφέρουν και συνέστησε στους καταναλωτές να προβαίνουν σε έρευνα αγοράς, προτού προμηθευτούν καύσιμα.  

Η υπουργός Ενέργειας ανέφερε ακόμη, ότι η Κύπρος είναι η τρίτη πιο φθηνή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσον αφορά τις λιανικές τιμές πώλησης καυσίμων.

Πηγή: ΡΙΚ

CI Ratings: Θετικές οι προοπτικές αξιολόγησης της Ελληνικής

Offsite Team -
28.06.2022 - 20:05

CI Ratings: Θετικές οι προοπτικές αξιολόγησης της Ελληνικής

CI Ratings: Θετικές οι προοπτικές αξιολόγησης της Ελληνικής
Αναθεώρηση προοπτικών αξιολόγησης Ελληνικής Τράπεζας σε θετικές από Capital Intelligence Ratings<br />

Τις προοπτικές της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης σε ξένο νόμισμα (LT FCR) της Ελληνικής Τράπεζας σε θετικές από σταθερές αναθεώρησε ο οίκος Capital Intelligence Ratings την Τρίτη (28/6), ενώ το LT FCR και η βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση σε ξένο νόμισμα (ST FCR) της Τράπεζας επιβεβαιώθηκαν σε "BB-" και "B", αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, η CI Ratings επιβεβαίωσε την αξιολόγηση Bank Standalone Rating (BSR) της Ελληνικής Τράπεζας σε "bb-" και αύξησε την αξιολόγηση της Βασικής Χρη...

Home