Πήρε μορφή το ONE στη Λεμεσό - Έφτασε τα 153 μέτρα (Φωτος-Βίντεο)

Πήρε μορφή το ONE στη Λεμεσό - Έφτασε τα 153 μέτρα (Φωτος-Βίντεο)

Εξαντλήθηκαν σχεδόν τα πολυτελή διαμερίσματα - Στην τελική ευθεία τα έργα Εντυπωσιακό βίντεο

Προχωρά… ακάθεκτο το ONE, το ψηλότερο παραλιακό οικιστικό κτήριο της Μεσογείου που ανεγείρεται αυτή την περίοδο στον παραλιακό της Λεμεσού από την Pafilia. Πλέον όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί, το τεράστιο κτήριο πήρε πλέον την μορφή του και μπαίνει στην τελική ευθεία κατασκευής. 

φ

Ήδη το έργο ψήλωσε αρκετά και όπως πληροφορείται η offsite από την Pafilia, έφτασε ήδη τα 153 μέτρα από τα 170 που θα φτάσει το έργο στην ολοκλήρωση του. Ουσιαστικά οι εργασίες, που αφορούν την ανωδομή του κτηρίου έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία και αυτό που απομένει είναι να αρχίσουν και οι εργασίες τοποθέτησης του εντυπωσιακού στέμματος 17 μέτρων, που θα δεσπόζει εμβληματικά στην οροφή του. Αυτό αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Δείτε εντυπωσιακό timelapse βίντεο από την κατασκευή:

Το εμβληματικό έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020. Θα αποτελείται από 37 ορόφους και 83 πολυτελή διαμερίσματα συμπεριλαμβανομένου κι ενός τριώροφου ρετιρέ. Όπως πληροφορούμαστε, έχουν σχεδόν εξαντληθεί όλα τα διαμερίσματα. 

φω

Στο ισόγειο θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα και εστιατόριο ενώ  στο ΟΝΕ θα υπάρχει γυμναστήριο, SPA με ειδικούς χώρους θεραπείας, αίθουσα συνεδριάσεων, πισίνα, αίθουσα πολλαπλής χρήσης και αρκετές υπηρεσίες που παρέχονται σε ξενοδοχεία πολυτελείας. 

φΔείτε πιο κάτω την τελική του μορφή με το εντυπωσιακό στεφάνι που θα τοποθετηθεί:

ψτ

Home