Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠΟΑΣ: Ζητά επαναφορά επιδόματος απομακρυσμένων περιοχών

Offsite Team -
04.02.2019 - 11:44

ΠΟΑΣ: Ζητά επαναφορά επιδόματος απομακρυσμένων περιοχών

Thumbnail
Καλούν τον Υπουργό Οικονομικών να εξετάσει την πρόταση τους

Ο Παγκύπριος Οικολογικός Αγροτικός Σύνδεσμος (ΠΟΑΣ) «Οικοαγροτικός» καλεί τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη να εξετάσει την πρόταση του συνδέσμου για επαναφορά του επιδόματος απομακρυσμένων περιοχών, ειδικά για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Σε σημερινή ανακοίνωση ο Οικοαγροτικός αναφέρει ότι με αφορμή τις κρύες νύχτες του Χειμώνα αλλά και των πολλών παραπόνων που δέχθηκε από αγρότες και κατοίκους ορεινών περιοχών κατά τις εξορμήσεις του σε κοινότητες, επαναφέρει το φλέγον θέμα του επιδόματος απομακρυσμένων περιοχών που περιλαμβάνει και το επίδομα θέρμανσης.

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, σύμφωνα με τον ΠΟΑΣ, «επικαλούμενη την οικονομική κρίση, απέκοψε το πολύτιμο για τους ορεινούς κάτοικους  επίδομα, επιβαρύνοντας περαιτέρω τον φτωχό και μεροκαματιάρη πολίτη που κρατά έστω και με δυσκολία, την ζωή στις ορεινές κοινότητες».

«Μετά και από το success story της κυβέρνησης και με τους αριθμούς να ευημερούν – όπως μας είπαν – καιρός λοιπόν είναι να επανέλθει αυτό το τόσο σημαντικό επίδομα προς τους κατοίκους των ορεινών και των αλλων απομακρυσμένων περιοχών», προσθέτει ο ΠΟΑΣ.

Home