Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πότε θα καταβληθούν συντάξεις-επιδόματα ενόψει Πάσχα

Offsite Team -
04.04.2022 - 13:59

Πότε θα καταβληθούν συντάξεις-επιδόματα ενόψει Πάσχα

Πληροφορίες

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, ενόψει των γιορτών του Πάσχα 2022, έχουν υλοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την έγκαιρη καταβολή όλων των συντάξεων και επιδομάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Συγκεκριμένα, τα μηνιαία επιδόματα που παρέχονται από το Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες θα είναι διαθέσιμα μέσω εμβασμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022.

Οι μηνιαίες ειδικές συντάξεις και παροχές στους επωφελούμενους από το Ταμείο Ανακουφίσεως Παθόντων, περιλαμβανομένου του Πασχαλινού Επιδόματος που τους αφορά, θα είναι διαθέσιμα μέσω εμβασμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022.

Η καταβολή των Συντάξεων καθώς και της Ειδικής Παροχής σε Πρόσωπα με Θαλασσαιμία του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων, της Κοινωνικής Σύνταξης και της Ειδικής Αύξησης της Θεσμοθετημένης Σύνταξης (Τιμητικό Επίδομα) ενόψει του Πάσχα 2022 θα διενεργηθεί την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022.

 

Κασουλίδης: Σκέψεις να γεμίσουμε τη νεκρή ζώνη με φωτοβολταϊκά

Offsite Team -
28.06.2022 - 17:45

Κασουλίδης: Σκέψεις να γεμίσουμε τη νεκρή ζώνη με φωτοβολταϊκά

Κασουλίδης: Σκέψεις να γεμίσουμε τη νεκρή ζώνη με φωτοβολταϊκά
Τι ανέφερε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών

Η Κύπρος διαθέτει τον ήλιο και θα πρέπει να προχωρήσει στην αξιοποίηση του, ανέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης μιλώντας ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι μία από τις επιλογές προς αυτό τον σκοπό «είναι η συμφωνία μέσω των ΗΕ για να γεμίσουμε το μεγαλύτερο μέρος της νεκρής ζώνης με φωτοβολταϊκά, να μπορούν να προμηθεύονται και οι Τ/κ που έχουν συνεχή διακοπή του ηλεκτρισμού τους – διότι φαίνεται...

Home