Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ρωσικές αεροπορικές εταιρείες αναστέλλουν πτήσεις προς Κύπρο

Offsite Team -
16.03.2020 - 09:13

Ρωσικές αεροπορικές εταιρείες αναστέλλουν πτήσεις προς Κύπρο

Thumbnail
Συνεχίζει η Aeroflot

Η Κύπρος δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των προορισμών, στους οποίους αναστέλλονται οι πτήσεις της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot, την ώρα που η εταιρεία σταματά να πετά σε 16 προορισμούς λόγω της εξάπλωσης κορωνοϊού. Οι εταιρείες Rossiya Airlines και S7 ανακοίνωσαν πάντως ότι αναστέλλουν το πτητικό τους πρόγραμμα προς την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, η Aeroflot ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αναστέλλονται οι πτήσεις της προς Πράγα, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Θεσσαλονίκη, Βαρκελώνη, Ζυρίχη, Κοπεγχάγη, Όσλο, Κισινάου, Βίλνιους, Βαρσοβία, Ταλίν, Βιέννη, Τασκένδη, Μπουχάρα και Σαμαρκάνδη. Ωστόσο, η εταιρεία θα συνεχίσει να πετά σε κάποιους προορισμούς για τον επαναπατρισμό Ρώσων υπηκόων.

 

Από την πλευρά της η Rossiya Airlines, μέλος του ομίλου της Aeroflot, ανακοίνωσε την ακύρωση πτήσεων από το αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας και Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης προς την Κύπρο, ξεκινώντας από το περασμένο Σάββατο, ενώ θα υπάρχουν μόνο πτήσεις επαναπατρισμού.

 

«Λόγω της διάδοσης του ιού  COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων από τις αρχές μετανάστευσης της Κύπρου, η Rossiya Airlines ενημερώνει τους επιβάτες για την ακύρωση πτήσεων που λειτουργούν από κοινού με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Biblio Globus από το Βνούκοβο και την Αγία Πετρούπολη από τις 14 Μαρτίου. Οι πτήσεις επιστροφής θα πραγματοποιηθούν βάσει προγράμματος» ώστε να επαναπατριστούν επιβάτες, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Σάββατο και η αεροπορική εταιρεία S7 ανακοίνωσε ότι αναστέλλει προσωρινά από 16 Μαρτίου μέχρι 31 Μαΐου όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Ρωσία προς την Κύπρο, την Αυστρία, τη Βουλγαρία και την Τσεχία.

ΚΥΠΕ

Home