Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σάβια για ρεύμα: «Ήταν μειωμένη η τιμή κατά 10% εδώ και καιρό»

Offsite Team -
18.11.2021 - 17:07

Σάβια για ρεύμα: «Ήταν μειωμένη η τιμή κατά 10% εδώ και καιρό»

Σχολίασε την κυβερνητική απόφαση για μείωση στην τιμή

«Κυβέρνηση και Δημοκρατικός Συναγερμός έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να λάβουμε μέτρα στήριξης για την κοινωνία και τους συμπολίτες μας, εν μέσω πανδημίας αλλά και του διεθνούς πληθωριστικού κύματος».  Αυτό δήλωσε σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στη Βουλή, η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ Σάβια Ορφανίδου κάνοντας αναφορά στην οριζόντια μείωση για μεγάλο χρονικό διάστημα της τιμής του ρεύματος κατά 10%.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 

Όπως είπε, «σήμερα ο Υπουργός των Οικονομικών γνωστοποίησε την πρόταση της κυβέρνησης για μείωση από το 19% στο 9% και για περίοδο 3 μηνών στο ρεύμα οικιακής χρήσης. Απόφαση η οποία κινείται εντός των πλαισίων που και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει προς αντιμετώπιση της αύξησης των τιμών, με υιοθέτηση προσωρινών αλλά στοχευμένων μέτρων».

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

Η κα Ορφανίδου είπε: «Χαιρετίζουμε τη σημερινή απόφαση του Υπουργού των Οικονομικών αλλά πρέπει το μήνυμα να είναι σαφές προς όλους ότι τα  δημοσιονομικά μας περιθώρια δεν είναι ανεξάντλητα. Χρειάζεται ορθότητα και όχι λαϊκισμός για χάρη εντυπώσεων, την ώρα μάλιστα που ήδη ως χώρα έχουμε λάβει δραστικά μέτρα δημοσιονομικού περιεχομένου για να βοηθήσουμε και τους ευάλωτους συμπολίτες μας αλλά και γενικά το σύνολο της κοινωνίας μας».  

 

 

Home