Τρ.Κύπρου: Νέα ευρωπαϊκή καταξίωση για το Κέντρο Καινοτομίας IDEA

Τρ.Κύπρου: Νέα ευρωπαϊκή καταξίωση για το Κέντρο Καινοτομίας IDEA

Η ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου

Νέα ευρωπαϊκή καταξίωση για το Κέντρο Καινοτομίας IDEA, σύμφωνα με την Τράπεζα Κύπρου.  

Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι εξαιρετικά σημαντική διάκριση, έχει επιτύχει το Κέντρο Καινοτομίας IDEA στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό του European Commission: European Enterprise Promotion Awards, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 29 χώρες, οι οποίες υπέβαλαν 260 αιτήσεις σε 6 κατηγορίες.

 

Όπως σημειώνει, επιτυχία που έβαλε την Κύπρο στον τελικό, όπου θα διαγωνιστεί με την Ιταλία και την Πορτογαλία στην κατηγορία «Επενδύοντας στις Επιχειρηματικές Ικανότητες».

 

Αναφέρει, ότι τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη, 26 Νοεμβρίου.  

Η Τράπεζα Κύπρου σημειώνει ότι τη σημαντική αυτή διάκριση χαιρέτισε ήδη με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εμπορίου, ενώ το Κέντρο Καινοτομίας IDEA απέσπασε τα συγχαρητήρια του Υπουργού Εξωτερικών, των Γ.Δ. του  Invest Cyprus και του Οργανισμού Νεολαίας, του Επικεφαλής Επιστήμονα και άλλων σημαντικών παραγόντων της χώρας.  

Αναφέρει, τέλος, ότι η εν λόγω διάκριση (https://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/eepa-2019-shortlist/) έρχεται να συμπληρώσει μία σειρά από άλλες σημαντικές διεθνείς και τοπικές διακρίσεις, που αναδεικνύουν τόσο το έργο και τη δράση του IDEA, όσο και τον ηγετικό ρόλο που κατέχει στην προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

ΚΥΠΕ

Home