Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εντοπίστηκε νεκρή χελώνα σε θαλάσσια περιοχή (Φωτο)

Offsite Team -
13.07.2019 - 09:25

Εντοπίστηκε νεκρή χελώνα σε θαλάσσια περιοχή (Φωτο)

Thumbnail
Δείτε φωτογραφίες από την  περιοχή που εντοπίστηκε 

Νεκρή από πολίτες εντοπίστηκε χελώνα το πρωί του Σαββάτου στον Κάτω Πύργο.

Σύμφωνα με πολίτες που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας μετά τον εντοπισμό της επικοινώνησαν με τις αρχές με το Τμήμα Αλιείας να πηγαίνει στην περιοχή για παραλαβή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή η Χελώνα Καρέτα-Καρέτα απομακρύνθηκε από την περιοχή με την βοήθεια εκσκαφέα, με τις αρχές να ψάχνουν τους λόγους θανάτου της.

Δείτε Φωτογραφίες

1  2

3

 

 

5

 

Οι επιστήμονες ετοιμάζουν το μαύρο κουτί για το τέλος του κόσμου

Offsite Team -
28.06.2022 - 10:33

Οι επιστήμονες ετοιμάζουν το μαύρο κουτί για το τέλος του κόσμου

Τι θα περιλαμβάνει

Να χτίσουν ένα γιγάντιο, αδιαπέραστο μαύρο κουτί που θα περιέχει επιστημονικά δεδομένα προκειμένου να βοηθήσουν τους μελλοντικούς πολιτισμούς να αποκτήσουν εμπεριστατωμένη άποψη για το πώς έγινε η πτώση της ανθρωπότητας αποφάσισαν οι επιστήμονες, για την περίπτωση που η ανθρωπότητα καταρρεύσει.

Το ονόμασαν «Μαύρο Κουτί της Γης», θα είναι από ατσάλι και θα χτιστεί σε μια απομονωμένη περιοχή στην Τασμανία.

Αντίστοιχο -σε κλίμακα πλανήτη- με τα μαύρα κουτιά που έχουν τα αεροπλάνα και δίνουν κρίσιμες πληροφορίες για τις αιτίες των αεροπορικών δυστυχημάτων, οι επιστήμονες σχεδιάζουν το κουτί ώστε να καταγράφουν μέσα σε αυτό κλιματικά δεδομένα, όπως τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα, τη θερμοκρασία της θάλασσας και τα ενεργειακά αποθέματα.

Θα μπορεί επίσης να λαμβάνει πληροφορίες όπως αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τίτλους ειδήσεων.

Μέσα στο κουτί θα βρίσκονται δίσκοι αποθήκευσης, συνδεδεμένοι με το internet, οι οποίοι θα τροφοδοτούνται από ηλιακή ενέργεια από την οροφή του τεράστιου κουτιού.

Ο Τζόναθαν Νίμπον, συνιδρυτής της Glue Society, μιας εταιρείας που συμμετέχει στον σχεδιασμό του κουτιού, είπε στο αυστραλιανό ABC:

«Το κουτί είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μας καταγράφει όλους. Αν συμβεί το χειρότερο, αυτό το πράγμα θα παραμείνει εκεί».

CNN

Home