Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Κύπρος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Offsite Team -
03.06.2022 - 14:30

Η Κύπρος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Κύπρος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία εορτάζεται στις 5 Ιουνίου, με δραστηριότητες τις οποίες συνδιοργανώνει το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Κλέλιας Βασιλείου. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το σύνθημα της φετινής ημέρας είναι «Μόνο μία Γη», τονίζοντας την ανάγκη να ζήσουμε βιώσιμα σε αρμονία με τη φύση.

>>>Διαβάστε επίσης: ΠΟΥ: Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά και το… περιβάλλον

Σημειώνεται ότι το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος συνδιοργανώνει ή και συμμετέχει σε διάφορες δράσεις, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Συμμετέχει στον Ημιτελή Μαραθώνιο Αμμοχώστου στις 5 Ιουνίου, ο οποίος τερματίζεται στις 11:30, στο οδόφραγμα της Δερύνειας. Θα προηγηθεί στις 3 Iουνίου στις 17:00, συμβολική φύτευση ελιών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου. 

Επιπλέον, το Γραφείο συμμετέχει στην εκστρατεία καθαριότητας κατά μήκος της παραλίας Εναερίου στις 5 Ιουνίου, στις 08:00 σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού, καθώς και στον παγκύπριο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος την ίδια ημέρα, στις 11:00, στο ΚΥΚΠΕΕ, που βρίσκεται στο Ακρωτήρι.

Τέλος, συμμετέχει στην ημερίδα «Παράδοση και Φύση» στις 5 Ιουνίου, στις 17:00 – 20:00, στο Αρχοντικό Ιεροδιακόνου, στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home