Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΗΠΑ: Ενέκρινε η Γερουσία το νομοσχέδιο για το Κλίμα

Offsite Team -
08.08.2022 - 08:32

ΗΠΑ: Ενέκρινε η Γερουσία το νομοσχέδιο για το Κλίμα

Ενέκριναν οι Δημοκρατικοί το νομοσχέδιο για το Κλίμα και την Υγεία

Εγκρίθηκε από τους Δημοκρατικούς το νομοσχέδιο για το Κλίμα και την Υγεία, ύψους 430 δισεκατομμυρίων δολαρίων το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και να επικυρωθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν την ερχόμενη εβδομάδα.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Λευκού Οίκου, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε το νομοσχέδιο για το Κλίμα  αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ για την καταπολέμηση της υπαρξιακής κρίσης της κλιματικής αλλαγής.

“Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει την κλιματική κρίση και ενισχύει την ενεργειακή μας ασφάλεια, δημιουργώντας θέσεις εργασίας στην κατασκευή ηλιακών συλλεκτών, ανεμογεννητριών και ηλεκτρικών οχημάτων στην Αμερική ενώ μειώνει το ενεργειακό κόστος των οικογενειών κατά εκατοντάδες δολάρια κάθε χρόνο” αναφέρει η ανακοίνωση.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για την υγεία, ο Αμερικανός Πρόεδρος επισημαίνει ότι οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας τάχθηκαν στο πλευρό των αμερικανικών οικογενειών, ψηφίζοντας για τη μείωση του κόστους των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, της ασφάλισης υγείας και του καθημερινού ενεργειακού κόστους και τη μείωση του ελλείμματος, κάνοντας παράλληλα τις πλουσιότερες εταιρείες να πληρώσουν τελικά το μερίδιο τους.

"Έβαλα υποψηφιότητα για Πρόεδρος υποσχόμενος να κάνω την κυβέρνηση να λειτουργήσει ξανά για τις εργαζόμενες οικογένειες, και αυτό κάνει αυτό το νομοσχέδιο”, συμπλήρωσε.

ΚΥΠΕ

Home